Odjeća od organskog pamuka ističe se kao najbolji odabir za novorođene bebe, a ova kolekcija pravi je ulov koji će znati cijeniti novopečene mame.

Galerija Odjeća od organskog pamuka ističe se kao najbolji odabir za novorođene bebe Stvari za bebe Nježan trenutak između mame i bebe +0 Bebe

Organski je pamuk iznimno mekan i nježan na dodir te je upravo zato namijenjen bebama i djeci s osjetljivom kožom sklonom alergijama. Dobiva se popuno prirodnim metodama, što ga čini prozračnim, laganim i ugodnim, a istovremeno ima visoku mogućnost upijanja vlage. Dodatno ga odlikuju antibakterijska svojstva, nestatičnost, otpornost na visoke temperature te udobnost nošenja.

Slika nije dostupna Bez pretjerivanja! Koliko robice stvarno treba imati za bebu?

Novorođenče i majka Za curice i dječake: Dječja robica od organskog pamuka za mališane s osjetljivom kožom

Pamuk se preporučuje svoj djeci koja imaju osjetljivu kožu. Još jedan savjet koji bi vam mogao pomoći da spriječite iritaciju kod bebe jest kupovina odjeće za broj veće jer uska odjeća može dodatno iritirati kožu. Pripazite i s kojim preparatima perete odjeću te na kojoj temperaturi.

Samo jedan posto svjetskog pamuka je organsko pa je odjeća od takvog materijala obično nešto više cijene nego ona od običnog pamuka ili sintetike. No da ne mora uvijek biti tako, dokazao je Pepco, koji je u svoju ponudu uvrstio preslatku odjeću od organskog pamuka i pokazao da mame ne moraju nužno potrošiti mnogo novca kako bi njihovi mališani imali kvalitetnu i modernu odjeću.

U svojoj ponudi imaju ono što bebama najviše treba u prvim mjesecima života poput jednodijelnih i dvodijelnih pidžama, bodija, donjih dijelova trenirki i čarapa. U kolekciji, koja je izrađena od stopostotnog pamuka, nalazi se odjeća za djevojčice i dječake.

Uzorci su zbilja prekrasni, od geografskih motiva do slatkih životinja i neizostavnog cvijeća. Osim što će se mališani u tim odjevnim komadima osjećati ugodno kao da ih je obgrlio oblak, bit će veoma usklađeni i spremni svojim modnim izdanjem popuniti galeriju fotografija na mobilnim uređajima roditelja.

Prihvatljive cijene odjeće iz Pepcove ponude pronađite u galeriji i u letku. Ponuda traje do 12. kolovoza ili do isteka zaliha pa požurite svoje komade uloviti na vrijeme.

  Beba Tri ključna razloga zbog kojih mame biraju organski pamuk

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju