Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron doputovali su Njemačku. U pitanju je uistinu posebna prigoda jer je ovo prvi službeni posjet francuskog državnika Njemačkoj nakon 24 godine

Galerija Emmanuel i Brigitte Macron u Berlinu Brigitte Macron u decentnoj crnoj kombinaciji Emmanuel i Brigitte Macron u Berlinu +4 Brigitte Macron u Dresdenu s njemačkom prvom damom Elke Buedenbender

"Francusko-njemački odnosi su neizostavni i važni za Europu", naglasio je Emmanuel Macron, a njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier kazao je kako je njegov posjet dokaz dubine prijateljstva između dvije države.

Emmanuel i Brigitte Macron u Berlinu Emmanuel i Brigitte Macron u Berlinu (Foto: Profimedia)

Kako to obično biva na ovakvim visokopolitičkim susretima, gostima je raspored bio popunjen raznim događanjima. Drugi dan posjeta započeo je obilaskom spomenika ubijenim europskim Židovima te pripadajućeg muzeja.

Brigitte Macron u decentnoj crnoj kombinaciji Brigitte Macron u decentnoj crnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Zatim su se uputili na radni doručak u dvorac Moritzburg, a potom su prisustvovali Festivalu Fête de l'Europe koji se održava u Dresdenu.

Emmanuel i Brigitte Macron na radnom doručku u dvorcu Moritzburg Emmanuel i Brigitte Macron na radnom doručku u dvorcu Moritzburg (Foto: Profimedia)

Brigitte Macron redovito demonstrira svu moć francuske elegancije u ovakvim prigodama, a pritom ostaje vjerna decentnim odjevnim komadima strogog kroja kakve preferira.

Emmanuel i Brigitte Macron u Berlinu Emmanuel i Brigitte Macron u Berlinu (Foto: Profimedia)

Tako je za prvi dio obveza odabrala decentnu kombinaciju u crnoj boji. Haljinu ravnog kroja spojila je sa kratkim sakoom ukrašenim zlatnim gumbima i klasičnim crnim salonkama.

Prije polaska u Dresden presvukla se u jednako neutralnu i decentnu, ali vizualno malo opušteniju kombinaciju.

Brigitte Macron u Dresdenu s njemačkom prvom damom Elke Buedenbender Brigitte Macron u Dresdenu s njemačkom prvom damom Elke Buedenbender (Foto: Afp)

Odjenula je odijelo u hladnoj bež nijansi, također strogog kroja i s dvostrukim kopčanjem. Uz odijelo je nosila i bež salonke te pokazala da su monokromatske kombinacije odličan odabir za ozbiljne prigode u kojima želite izgledati primjereno i neupadljivo.

Više mi se sviđa...

glasova:

Brigitte Macron u Dresdenu Brigitte Macron u Dresdenu (Foto: Afp)

Brigitte Macron i Tony Estanguet Brigitte Macron obula je gležnjače umjesto elegantnih cipela i nekima se taj odabir ne sviđa

Brigitte Macron Modna poslastica! Brigitte Macron gostuje u 4. sezoni serije "Emily u Parizu"

Brigitte Macron u maloj crnoj haljini Pet kombinacija Brigitte Macron kao stvorenih za seriju "Emily u Parizu"

Brigitte Macron na državničkoj večeri u Stockholmu Brigitte Macron kontra pravila: Neočekivan model haljine za svečane prigode

Brigitte Macron Wow, tako se to radi! Brigitte Macron demonstrirala kako izgleda vječna elegancija

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju