Čak i ako već imaju svoju omiljenu maskaru, mnoge žene vole isprobati nove maskare koje se pojave na tržištu. Iz Avona i Givenchyja stižu dvije maskare koje obećavaju još raskošniji volumen i duljinu trepavica uz intenzivnu boju koja traje cijeli dan.

Kako bi stvorili maskaru True 5 in One Lash Genius, u Avonu su pregledali najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu, internet, kako bi pročitali, filtrirali i obradili tisuće komentara potrošača i rangirali glavne značajke koje žele vidjeti u beauty proizvodima.

Iz Avona i Givenchyja stižu dvije maskare koje obećavaju još raskošniji volumen i duljinu trepavica uz intenzivnu boju koja traje cijeli dan

Kada je maskara u pitanju, najpoželjnije značajke su volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja. Sve to pruža nova maskara AvonTrue 5 in One Lash Genius koja kombinira Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i intenzivan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu.

Maskara True 5 in One Lash Genius iz Avona Maskara True 5 in One Lash Genius iz Avona (Foto: PR)

Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice u kutovima oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen te produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu pa tijekom dana nije potrebno provjeravati je li se maskara razmazala.

Genius algoritam omogućio nam je razvrstati ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i razumjeti što je to što žene doista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge značajke: 60,97 posto želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu. Volumen i podizanje trepavica nedvojbeno su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele, ali ne žele odustati ni od drugih važnih prednosti kao što su duljina i dramatična intenzivna crna boja, objašnjava James Thompson, Avon CMO.

Maskara AvonTrue 5 in On Lash Genius maskara dolazi u crnoj i smeđoj nijansi po cijeni od 45,90 kuna.

Givenchy Volume Disturbia maskara dolazi u crnoj i crvenoj boji Givenchy Volume Disturbia maskara dolazi u crnoj i crvenoj boji (Foto: PR)

Givenchyjeva maskara Volume Disturbia sa samo jednim potezom stvorit će zakrivljene trepavice i raskošan volumen koji možete prilagoditi da bude što je moguće ekstremniji. Tekstura maskare pruža uvijene trepavice koje oduzimaju dah, povećavajući volumen za 41 posto sa samo jednim potezom te obećava postojanost 24 sata.

Žena nanosi maskaru "Radi čuda": Maskara kojoj je više od 6000 žena dalo čistu peticu

\'Čudesna\' maskara BFF nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane Više od 700 preporuka: Maskara od 54 kune koju hvale i make-up stručnjaci

Obogaćena vitaminom E sa zaštitnim svojstvima, ova maskara se može nanijeti, a zatim ponovno nanositi onoliko često koliko želite bez grudanja. Sadržaj formule poboljšan je ekskluzivnom četkicom: šuplji silikonski cilindrični aplikator s mikro-česticama koji sadrži pravu količinu proizvoda i primjenjuje se precizno te ravnomjerno, od korijena do vrha.

Intenzivno pigmentirana, maskara Volume Disturbia dolazi u dvije nijanse, intenzivnoj crnoj i provokativnoj crvenoj po cijeni od 219 kuna.

Pogledajte i sedam vodootpornih maskara maskara koje ne ostavljaju tragove ispod očiju:

Već od 28 kuna: Sedam maskara s kojima se ne trebate brinuti za tragove oko očiju Žena nanosi maskaru Bourjois Helathy Mix Clean maskara, 109,90 kn YSL Lash Clash maskara, 305 kn +4 MAC In Extreme Dimension vodootporna maskara za volumen, 239 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju