Sunčanu nedjelju u Los Angelesu Eva Longoria i njezin suprug Jose Bastón iskoristili su za šetnju i odlazak u park s njihovim dvogodišnjim sinom Santiagom. Bila je to prilika za kratki izlazak iz kuće s obzirom na to da je i u Los Angelesu i dalje na snazi lockdown.

Galerija

Kako bi u parku mogla nesputano paziti na svog sinčića, Eva Longoria odjenula je komotnu trenirku brenda alo, specijaliziranog za dizajniranje odjeće za sport i rekreaciju.

Lijepa glumica izabrala je naizgled najobičniju sivu trenirku sačinjenu od širih hlača s vezicom oko struka i kraćeg gornjeg dijela s kapuljačom, no jedan detalj čini ovaj model mamcem za poglede – efektan rebrasti materijal. Trenirku koja u sebi ima i elastina za dodatnu udobnost, Eva je nosila uz tenisice sa zebrastim uzorkom poznatog sportskog brenda koje je dizajnirao Kanye West.

Severina: Kultne štikle kojima je Eva Longoria šokirala slavnog voditelja

Tenisice s bočne strane imaju natpis SPLY – 350, što, kako pišu strani mediji, znači 'Saint Pablo Loves You'. Sportski look Eva Longoria stilizirala je s crno-sivom šiltericom i malo nakita.

Eva Longoria u trenirci i tenisicama Adidas Yeezy - 7
Eva Longoria u rebrastoj trenirci brenda alo i tenisicama Adidas Yeezy (Foto: Profimedia)