Obožavatelji serije "Emily u Parizu" ne mogu dočekati novu sezonu koja će, prema najavama Netflixa, premijeru doživjeti usred ljeta. Točnije, 15. kolovoza očekuje nas premijera prvog dijela 4. sezone, a drugi dio počinje se prikazivati 12. rujna na spomenutoj platformi.

Galerija Rimski set serije Rimski set serije Rimski set serije +4 Rimski set serije

Većinu najviše zanimaju ljubavne pustolovine Emily Cooper. Rasplet priče s Alfijem dobili smo na kraju 3. sezone, što je potvrdio i Darren Star, autor serije, obznanivši da Alfie više neće biti njezin ljubavni interes. Osvrnuo se i na odnos s Gabrielom.

Brigitte Macron Modna poslastica! Brigitte Macron gostuje u 4. sezoni serije "Emily u Parizu"

"Mislim da Alfie više nije dio romantične priče. On ima razloga biti u Parizu i radi s Gabrielom. Svi naši likovi i dalje su povezani, ali samo na kompliciraniji način. Ono što morate znati o sljedećoj sezoni jest to da Emily nije došla u Pariz zbog ljubavi, došla je zbog posla. I Emily i Gabriel su oboje u različitoj i ozbiljnijoj fazi života", rekao je Star.

Emily Cooper vs. Carrie Bradsahw Emily protiv Carrie: Koja fiktivna trendseterica ima bolji stil?

Nije otkrio čeka li Emily romansa s novim likom, ali sudeći prema fotografijama s rimskog seta serije, možda će ipak pasti na šarm jednog Talijana. Naime, 32-godišnji Talijanski glumac Eugenio Franceschini novi je član glumačke postave i dosad je s Lily Collins snimio niz romantičnih scena.

Rimski set serije Lily Collins i Eugenio Franceschini na setu serije u Rimu (Foto: Profimedia)

Nakon završetka snimanja u Parizu, ekipa serije prije tri tjedna preselila se u Rim i očito je da če Emily i tamo doživjeti uzbudljive pustolovine.

Obožavatelji mode manje se zamaraju njezinim ljubavnim životom i više ih zanimaju kombinacije koje će nositi u novoj sezoni.

Rimski set serije Lily Collins i Philippine Leroy-Beaulieu na setu u Rimu (Foto: Profimedia)

Mnogi su se upitali hoće li u Rimu promijeniti stil, ali sve dosad viđene kombinacije na tragu su onih pariških koje je nosila u prijašnjim sezonama.

Rimski set serije Rimski set serije "Emily u Parizu" (Foto: Profimedia)

  Emily u Parizu Četvrta sezona "Emily u Parizu" donosi veliki rasplet zapetljane priče

Emily u Parizu - 7 Top ili flop? Ovo su modne kombinacije treće sezone "Emily u Parizu"

Carrie Bradshaw u Parizu Carrie u Parizu: Je li "Seks i grad" bolje utjelovio francuski šik?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju