Prošli tjedan, dok je Hrvatska uživala u ne toliko sparnim danima, tajice su bile prigodan odjevni komad jer u njima nije bilo prevruće. A za rekreaciju središtem Osijeka izabrala ih je i fit plavuša na rolama

Zgodna djevojka koja je "projurila" centrom Osijeka za rekreaciju je odjenula crne tajice te bijelu majicu koju je svezala u visini struka. Pravilo nošenja tajica u formalnijim situacijama kaže da se uz tajice nosi duža majica koja prekriva stražnjicu, ali u ovom slučaju to pravilo ne vrijedi jer je riječ o odjevnoj kombinaciji za vježbanje te je uobičajeno vidjeti da žene dok vježbaju nose tajice uz kratku majicu.

Zgodna djevojka koja je na rolama 'projurila' centrom Osijeka za rekreaciju je odjenula crne tajice te bijelu majicu koju je svezala u visini struka

Tajice su maksimalno istaknule njene čvrste mišiće nogu za što je zasigurno zaslužna i vožnji roli. Atraktivnosti pojavi ove fit plavuša pridonio je i model majice koji otkriva jedno rame te frizura u obliku riblje kosti, vrlo praktična za rekreaciju.

Još jedna fit dama izabrala je tajice za vožnju roli središtem Osijeka. Ona je tajice s prozirnim detaljima kombinirala uz dužu majicu šarenog uzorka. Zgodna brineta je pak za vožnju bicikla odjenula vruće hlačice i tako otkrila svoju lijepo preplanulu kožu.

Kako Osječanke uživaju u lijepom vremenu, rekreaciji i ljetnim radostima pogledajte u fotogaleriji. Pogledajte i stasitog Osječanina s plaže kojeg su gledali i žene i muškarci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju