Ova je beba postala internetska senzacija zahvaljujući svojoj gustoj kosi koja ju čini mnogo starijom nego što joj piše na rodnom listu

Prekrasna i gusta kosa pretvorila je bebu Coral s Havaja u internetsku senzaciju preko noći. Preslatka djevojčica ima tek 2 mjeseca, a ponosni roditelji objavili su njenu fotografiju na internetskoj stranici Imgur.

U manje od dva dana fotografija je pregledana više od 800.000 puta, te izazvala mnogobrojne komentare ljudi koji ne vjeruju da tako maleno biće može imati tako mnogo kose, ali i izgledati tako 'odraslo'.

You can see more of Coral on our (almost) daily vlog on YouTube... https://www.youtube.com/mikeanddrea

'Dva mjeseca? Izgleda kao da ima dvije godine,' komentirala je osoba pod nadimkom MrJeti. 'Ovom brzinom prvu sijedu možete očekivati kad beba napuni četiri mjeseca,' napisao je giveash na Imguru, dok je NashRich napisao kako je ekstremno ljubomoran na gustoću kose ove bebe.

Liječnici tvrde da je riječ o posve normalnoj pojavi, koja ovisi od slučaja do slučaja. Naime, neka se djeca rode s gustom kosom, druga imaju paperjaste dlačice, a treća nemaju niti jedne vlasi do prvog rođendana.

Mike i Drea Raders iznimno su ponosni roditelji ovoj 'čupavoj' princezici, a o kojoj redovito progovaraju i na svojem YouTube kanalu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju