Lepršave haljine s volanima uvijek su nepogrešivi odabir za posebne prilike u sezoni proljeće/ljeto, a jednu takvu proljetnu ljepoticu pronašli smo u trgovini Primark.

Galerija Haljina iz Primarka savršena za proljetne i ljetne svečanosti - 5 Haljina iz Primarka savršena za proljetne i ljetne svečanosti - 6 Haljina iz Primarka savršena za proljetne i ljetne svečanosti - 3 +3 Primark, 28 eura

U kolekciji koju je pjevačica Rita Ora dizajnirala za Primark ističe se i maksi haljina s volanima koja dolazi u dvije verzije, žutoj s decentnim uzorkom blijedo plave i žute boje te u čisto plavoj boji.

Haljina iz Primarka savršena za proljetne i ljetne svečanosti - 6 Maksi haljina ima gola ramena i raspor na lijevoj strani (Foto: www.primark.com)

U dizajnu haljine ističu se tanke naramenice i gola ramena s malim rukavima te raspor na lijevoj strani. Volani haljini daju dozu romantičnosti zbog čega može biti idealan odabir za vjenčanje, krizmu ili neku drugu proljetnu i ljetnu svečaniju prigodu.

Haljina iz Primarka savršena za proljetne i ljetne svečanosti - 3 Volani haljini daju dozu romantičnosti (Foto: www.primark.com)

A opet je možete odjenuti i na kavu s prijateljicama ili na neko ležernije druženje. Ovisno o prigodi, nosite je uz balerinke ili uz visoke potpetice - u oba slučaja izgledat će lijepo i elegantno.

Haljina dolazi u veličinama od 2 do 16, što otprilike odgovara našim konfekcijskim brojevima od 34 do 46, a cijena joj iznosi 30 dolara, odnosno oko 28 eura.

Haljina iz Primarka savršena za proljetne i ljetne svečanosti - 4 Haljina dolazi i u čisto plavoj boji (Foto: www.primark.com)

Za krizme, svadbe, ali i posao: 15 najpopularnijih proljetnih cipela za one koje ne vole nositi štikle Cipele otvorenih peta i ravnog đona vratile su se u modu Reserved cipele, 29,99 eura Sinsay cipele, 6,99 eura +12 H&M cipele, 29,99 eura

Volani, cvjetni uzorak, lepršavi materijal... Haljina iz Manga stvorena za proljetne svečanosti Cvjetna haljina iz Manga Haljina dolazi u veličinama od XS do XL Cvjetna haljina iz Manga - 3 +3 Cijena haljine je 79,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju