Stigao je Dan zaljubljenih. Mnogi su posljednjih dana pripremali mala iznenađenja za svoje partnere, ali ima i onih koji se ne zamaraju obilježavanjem ovog dana. U nastavku saznajte kojim to horoskopskim znakovima Valentinovo navodno nije važno.

VODENJAK

Pripadnici ovog znaka po prirodi su vrlo slobodoumni i neovisni, ne mare za konvencije te ne vole pravila i ograničenja. Zato nije ni čudno da ih Valentinovo ne interesira previše.

Sama ideja da se baš na taj dan obavezno mora slaviti ljubav i simboličnom gestom obradovati partnera odbija vodenjake koji emocije izražavaju kad oni to žele i na način koji njima odgovara, a ne 14. veljače bombonijerama i ružama. Ako ih ipak želite razveseliti na Valentinovo, izbjegavajte medvjediće i čokoladna srca, a umjesto toga radije odaberite neku knjigu o temi koja zanima vašeg vodenjaka.

Vodenjaci vole efektne modne dodatke Modni stil vodenjaka: Inovativni, odvažni i neopterećeni tuđim mišljenjem

STRIJELAC

Strijelci su direktni sa svojim emocijama tijekom cijele godine i zato za njih Valentinovo nije poseban dan. Upravo suprotno, pripremit će vam posebno iznenađenje tijekom nekog običnog dana, a velike romantične geste na Valentinovo ne očekujte.

Strijelci također nisu ljubitelji tradicionalne romantike, pretjerivanje s cvijećem i srcima nije u njihovu stilu i to je još jedan od razloga zbog kojih ne vole gungulu povodom Dana zaljubljenih.

Neki horoskopski znakovi bolji su u raspravama od drugih Drugi nemaju šanse: Tri horoskopska znaka koja baš uvijek pobjeđuju u raspravama

OVAN

Ovnovi znaju da su broj jedan i ne trebate im to dokazivati 14. veljače. Također nisu preveliki ljubitelji javnog iskazivanja nježnosti i emocija pa ih nipošto nemojte obasuti cvijećem ili drugim poklonima nasred nekog trga.

Horoskopsi zankovi koji su najbolji roditeljski parovi Horoskopski znakovi koji čine najbolje roditeljske parove

Ako kod kuće imate tvrdoglavog ovna koji ne voli Valentinovo, nemojte ni pokušati promijeniti njegovo mišljenje jer ćete ga samo naljutiti. Ovnovi drže do svoje riječi i svojeg mišljenja pod svaku cijenu, čak i kada je u pitanju Dan zaljubljenih.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju