Uskoro nam stiže Dan zaljubljenih koji se tradicionalno obilježava 14. veljače. Mnogi su posljednjih dana pripremali mala iznenađenja za svoje partnere, ali ima i onih koji se ne zamaraju obilježavanjem ovog dana. U nastavku saznajte kojim to horoskopskim znakovima Valentinovo navodno nije važno.

VODENJAK

Pripadnici ovog znaka po prirodi su vrlo slobodoumni i neovisni, ne mare za konvencije te ne vole pravila i ograničenja. Zato nije ni čudno da ih Valentinovo ne interesira previše.

Sama ideja da se baš na taj dan obavezno mora slaviti ljubav i simboličnom gestom obradovati partnera odbija vodenjake koji emocije izražavaju kad oni to žele i na način koji njima odgovara, a ne 14. veljače bombonjerama i ružama. Ako ih ipak želite razveseliti na Valentinovo, izbjegavajte medvjediće i čokoladna srca, a umjesto toga radije odaberite neku knjigu o temi koja zanima vašeg vodenjaka.

Vodenjaci su brižni partneri Tko ih voli, znat će: Pet razloga zbog kojih su "komplicirani" vodenjaci savršeni partneri

STRIJELAC

Strijelci su direktni sa svojim emocijama tijekom cijele godine i zato za njih Valentinovo nije poseban dan. Upravo suprotno, pripremit će vam posebno iznenađenje tijekom nekog običnog dana, a velike romantične geste na Valentinovo ne očekujte.

Strijelci također nisu ljubitelji tradicionalne romantike, pretjerivanje s cvijećem i srcima nije u njihovom stilu i to je još jedan od razloga zašto ne vole gungulu povodom Dana zaljubljenih.

Julia Roberts u filmu Zgodna žena Nezaboravni hitovi: Doznajte koji je film Julije Roberts kao stvoren za vaš znak horoskopa

OVAN

Ovnovi znaju da su broj jedan i ne trebate im to dokazivati 14. veljače. Također nisu preveliki ljubitelji javnog iskazivanja nježnosti i emocija pa ih nipošto nemojte obasuti cvijećem ili drugim poklonima nasred nekog trga.

Ako kod kuće imate tvrdoglavog ovna koji ne voli Valentinovo, nemojte ni pokušati promijeniti njegovo mišljenje jer ćete ga samo naljutiti. Ovnovi drže do svoje riječi i svog mišljenja pod svaku cijenu, čak i kada je u pitanju Dan zaljubljenih.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju