Bilo da ste domaćin svojih najmilijih u ovo blagdansko vrijeme ili samo želite dodati blagdansko veselje svom blagovaonskom stolu, nebrojeni su načini ukrašavanja božićnog stola.

Galerija

Zna to dobro i ekipa iz Lela Designa koja je s nama podijelila savjete kako ga dekorirati.

Od prekrasnog modernog izgleda do sjaja i glamura, mišljenja su, kažu, da je prirodan i neutralan blagdanski stol za svaki ukus.

Kao što je ovogodišnja nit vodilja naše blagdanske kolekcije Art of nature bila priroda i prirodni materijali na isti način se vodimo i kod uređenja blagdanskog stola. Zemljani tonovi, lagane i neupadljive boje, materijali iz predivne prirode te njihovi mirisi kojima unosimo prirodu u naš dom, objasnili su.

Za početak potreban vam je laneni stolnjak kojim ćete prekriti stol, zatim uzmite nekoliko svijeća. Igranjem svijeća različitih oblika i veličina dobivao posebnu notu kod dekoriranja blagdanskog stola. Uz kompoziciju svijeća dovoljna je vaza s par cvjetova ili dekorativno zelenilo koje se proteže duž stola.

U ovom slučaju što se tiče dekorativnog zelenila neka to bude svježi pinus ili neodoljivo mirisna mirta, lovor ili pak silber čiji miris odmah asocira na Božić.Uz tanjur neka se nađe maleni personalizirani poklon koji će gostu odmah baciti osmijeh na lice. Za kraj popalite svijeće, nabacite ruž na usne, uzmite čašu dobrog prosecca i s osmijehom dočekajte svoje najmilije.

Oni koji ne znaju odakle krenuti, mogu se javiti i ekipi Lela Designa putem maila ili mogu svratiti do njihovog studija. Za početak u našoj galeriji pogledajte kako divno izgleda stol koji su ukrasili.

Ideja za ukrašavanje blagdanskog stola - 3
Ideja za ukrašavanje blagdanskog stola - 3 (Foto: Lela Design team)