Uskrs ove godine slavimo 31. ožujka, što znači da je vrlo blizu i pripreme za najveći i najvažniji kršćanski blagdan polako počinju. Uz tradicionalnu uskrsnu trpezu, mnoge stolove, ali i druga mjesta u domu, krasit će i blagdanske dekoracije, koje vrlo lako možete napraviti i sami.

Galerija Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta - 10 Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta - 7 +12 Dovoljno je samo maknuti dio ljuske i u nju staviti neku biljčicu, mahovinu ili cvijetak

U trgovinama se mogu pronaći raznorazni prigodni ukrasi za Uskrs, za svačiji ukus i džep, no ukrasi koje izradimo sami uvijek su posebniji od onih kupljenih, bez obzira na to koliko jednostavni bili. Jaje je simbol Uskrsa, a idealan materijal za uskrsnu dekoraciju može biti i obična ljuska jajeta.

Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta - 1 Dovoljno je samo maknuti dio ljuske i u nju staviti neku biljčicu, mahovinu ili cvijetak (Foto: Living4media)

Dovoljno je samo maknuti dio ljuske i u nju staviti neku biljčicu, mahovinu ili cvijetak, sa zemljom ili bez nje, ili čak i lukovicu. Oni posebno vješti i pažljivi praznu ljusku mogu i obojati, a bit će jako zgodno i ako vam prazne ljuske posluže za držanje soli i papra.

Jako slatka ideja bit će i da u prazne ljuske jajeta stavite male sljezove kolačiće, složite ih u kutiju za jaja i poklonite nekome.

Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta - 15 Pustite mašti na volju, poigrajte se s praznim ljuskama jajeta i dobit ćete uskrsne dekoracije koje će oduševiti i djecu i odrasle (Foto: Living4media)

Pustite mašti na volju, poigrajte se s praznim ljuskama jajeta i dobit ćete uskrsne dekoracije koje će oduševiti i djecu i odrasle. Ako vam treba inspiracije pronaći ćete je u fotogaleriji na početku teksta u kojoj donosimo 15 lijepih ideja.

Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta - 13 Pustite mašti na volju, poigrajte se s praznim ljuskama jajeta i dobit ćete uskrsne dekoracije koje će oduševiti i djecu i odrasle (Foto: Living4media)

Ideje za uskrsne dekoracije s ljuskom jajeta - 6 Dovoljno je samo maknuti dio ljuske i u nju staviti neku biljčicu, mahovinu ili cvijetak (Foto: Living4media)

Preslatke pisanice za koje vam treba samo flomaster Flomaster jaja Flomaster jaja Flomaster jaja +6 Flomaster jaja - 5

30 fotografija najdivnijih pisanica naših čitateljica Pisanice naših čitateljica Pisanice naših čitateljica Pisanice naših čitateljica +27 Pisanice naših čitateljica

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju