Ljetni mjeseci najiščekivanije su vrijeme u godini, usporeni, topli i kao stvoreni za neopterećeno uživanje u životu.

Lepršave haljine, kratke hlačice i kupaći kostimi naše su omiljene kombinacije za opuštene ljetne dane i zabavne noći. Apsolutni must have uz takav styling je lijepa i glatka koža, bez dlačica i bez potrebe za stalnim uklanjanjem brijanjem ili nekom drugom metodom depilacije. Ali kako postići glatke i svilene noge koje ostaju tako savršeno njegovane i do pola godine?

Odgovor na to pitanje pronašla je prelijepa Paula Sikirić, influencerica koja je svoju kožu već pripremila za bezbrižno uživanje u ljetu i lepršavoj odjeći.

 

Paula je nedavno objavila video u kojem svojim pratiteljicama pokazuje kako se bori protiv dlačica i našalila se kako više nije samo bez dlake na jeziku nego i bez dlake na tijelu. Ona je ovo ljeto prvi put dočekala bezbrižno, a njezina Philips Lumea joj je pomogla da se na pola godine pozdravi s dlačicama. A najbolja stvar – potpuno bezbolno.

Bezbolno i brzo rješenje za glatku kožu

Lumea Prestige dlačice otklanja na najbolji mogući način – brzo i bezbolno. Kućni IPL tretman, baš poput profesionalnih, uz pomoć svjetlosnih impulsa uspavljuje rast dlačice, a vama ostavlja uživanje u slobodi koju pruža osjećaj svilenkaste kože. A kad se već rješavate dlačica na tako dugi period vremena, riješite ih se odasvud jer Lumeu možete slobodno koristiti za noge, ruke, bikini zonu, pazuhe i lice.

Paula je prva dva mjeseca Lumeu koristila svaka dva tjedna, a sada joj je za savršene rezultate dovoljno kratko poblicati sve zone jednom mjesečno. Paulin model ima 4 zaobljena nastavka pa treba samo namjestiti pravi. SmartSkin senzor prepoznaje ton kože i određuje intenzitet tretmana. Najbrže rezultate glatke kože bez dlačica Lumea postiže u kombinaciji svijetle kože i tamnih dlačica.

Lumea Lumea (Foto: PR)

Svaka od nas želi biti maksimalno zadovoljna svilenkastom glatkoćom kože koja traje i traje. Zato je dobro skinuti Lumea aplikaciju i uživati u personaliziranim tretmanima, a aplikacija će razmišljati o tome kada nam je sljedeći tretman i podsjećati nas.

Zvuči kao najbolja vijest ovoga ljeta, zar ne? Više informacija o Lumei pronađite na linku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju