Kada je 2014. godine rodila svoju prvu kćerkicu Esmeraldu Amadu, glumica Eva Mendes povukla se iz filmske industrije. Dvije godine kasnije na svijet je stigla i druga kćerkica Amada Lee. Slavna ljepotica u potpunosti se posvetila obitelji i od tada nije snimila nijedan film.

Rijetko je se viđa u javnosti, uglavnom samo na događanjima vezanim uz promociju njezine modne linije napravljene u suradnji s brendom New York & Company.

Znatiželjni paparazzi ulovili su 47-godišnjakinju prilikom posjeta prijateljima. Eva je na ležerno druženje stigla u maksimalno ležernoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je trenirku iz humanitarne linije Mambacita koju je Vanessa Bryant lansirala s brendom Dannijo u znak sjećanja na svoju kćer Gigi Bryant.

Slika nije dostupna Eva Mendes: 10 nezaboravnih izdanja ljepotice koja je zbog ljubavi prekinula karijeru

Slika nije dostupna Eva Mendes: Model haljine koji će za nekoliko tjedana zavladati ulicama

Eva je svojom izjavom o trenirkama 2015. godine izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama. Naime, kada su je u jednom intervjuu pitali kako muškarca održati sretnim, ljepotica je izjavila: Ne možeš nositi trenirku. Dame, to je najveći uzročnik razvoda u Americi.

Negativne reakcije žena na društvenim mrežama bile su toliko jake da je čak i Ryan Gosling stao u obranu trenirki i svoje partnerice napisavši na Twitteru da je to bila samo šala.

Čini se da je Eva ipak promijenila svoj stav o odjevnom komadu koji je u posljednjih godinu dana zbog pandemije postao najpoželjniji i dosegao vrhunac svoje popularnosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju