Iris Livaja velika je podrška svom suprugu, nogometašu Hajduka Marku Livaji. Tako je i ona u nedjelju bila na Poljudu i gledala veliki derbi u kojem je Hajduk savladao Dinamo.

Galerija Iris Livaja Iris Livaja na Poljudu - 4 Iris Livaja na Poljudu +3 Iris Livaja na Poljudu - 5

Iris je na poljudske tribine stigla u efektnoj modnoj kombinaciji u kojoj je glavna zvijezda bio traper, i to komadi modne kuće Elisabetta Franchi.

Najviše pozornosti privlačile su cargo traperice, jedan od najpoželjnijih modela hlača koji će vladati i jesenskim modnih kombinacijama.

Iris Livaja na Poljudu Iris Livaja na Poljudu (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Lijepa trenerica fitnesa i bvša manekenka nosila je posebno efektan model koji svaku kombinaciju podiže na višu razinu.

Model širokih nogavica, s niskim strukom krasi nekoliko velikiih bočnih džepova. Imaju i zlatni metalni gumb, a u opisu na stranici navodi se da su ukrašene vezom od mikro perli i organzom na prednjim džepovima.

Cargo traperice modne kuće Elisabetta Franchi Cargo traperice modne kuće Elisabetta Franchi (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Iris je u ruci držala jaknu od trapera koja ima kopčanje na jedan gumb kao i strukturirana ramena s mikro šljokicama i perlama te detaljima od organze.

Jakna modne kuće Elisabetta Franchi Jakna modne kuće Elisabetta Franchi (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gornji dio kombinacije činio je bijeli top, a kada je u pitanju obuća, Iris se odlučila za tenisice.

Torba modne kuće Elisabetta Franchi Torba modne kuće Elisabetta Franchi (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Izdanje je upotpunila elegantnim komadima nakita i zelenom torbicom modne kuće Elisabetta Franchi. Mala prošivena torba od umjetne kože ima kratku lančanu ručku, privjesak s resama i zlatnu metalnu pločicu s logotipom na sredini prednje strane.

Sandale Iris Livaje za vjenčanje prijateljice s kojih je teško skrenuti pogled Iris Livaja na crkvenom vjenčanju Ane Gruice Uglešić Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Attico, Cheope sandale, 690 eura +1 Attico, Cheope sandale, 690 eura

Iris Livaja: Stajling za izlazak sa suprugom Markom u kojem narančaste štikle kradu pozornost Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 5 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 4 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 3 +1 Iris Livaja na izboru Sportsko ime Dalmacije 2022. održanom u Hrvatskom domu u Splitu - 2

A kako sve možemo nositi bijelu majicu pogledajte u video kolumni DreskodxMarko Grubnić:

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju