Slatki namaz iz srca Slavonije uz 50 posto lješnjaka sadrži i druge nutritivno bogate namirnice, što je dovoljno dobar razlog da svoj klasični čokoladni namaz zamijenite teglicom Organica Vite. Uz njega možete zadovoljiti potrebu za slatkim, a nema dodanih šećera pa se ne morate zaustaviti na jednoj žlici.

Galerija Organica Vita namaz od lješnjaka s konopljom slatki je namaz obogaćen supernamirnicama Organica Vita namaz od lješnjaka s konopljom ima čak 50 % lješnjaka Prije prvog korištenja namaz dobro promiješajte +0 Organica Vita namaz kremaste teksture zamijenit će klasičan čokoladni namaz

Slatki i nutritivno bogati namaz od lješnjaka i industrijske konoplje Organica Vita nastao je u malom proizvodnom pogonu u Slatini koji je Maja Lazić preuzela od svojega oca. Taj namaz sastoji se od lokalno uzgojenih lješnjaka, koji čine polovinu namaza.

Osim kvalitetnih prženih lješnjaka, Organica Vita sadrži i tri druge nutritivno bogate supernamirnice – ljuštene sjemenke industrijske konoplje, med i čokoladu. Prije prvog korištenja dobro ga promiješajte, odvajanje ulja na površini normalna je pojava. Nakon miješanja dobit ćete kremastu teksturu koju možete jesti na žlicu ili namazati na omiljenu krišku kruha.

Organica Vita namaz od lješnjaka s konopljom ima čak 50 % lješnjaka Organica Vita namaz od lješnjaka s konopljom ima čak 50 % lješnjaka Foto: Tibor Marochini/Nova studio

Majin namaz sigurnija je poslastica jer će zadovoljiti potrebe za slatkim, a istovremeno osigurati organizmu potrebne vitamine i minerale kojima obiluje. Bogat je vitaminom E, manganom, bakrom, magnezijem, fosforom, željezom te jednostruko nezasićenim masnim kiselinama.

Taj u potpunosti prirodni namaz bez dodanog rafiniranog šećera, konzervansa i palmina ulja možete nabaviti u svim INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama zahvaljujući projektu Startaj Hrvatska. Žlice se ne broje kad se uživa u njemu, a možete ga za blagdane kupiti i svojim omiljenim slatkoljupcima.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Samo jedan proizvod postat će Hrvatski HIT-proizvod 2022. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju