Izabel Kovačić uvijek privlači pažnju svojim jednostavnim i decentnim odjevnim kombinacijama. Tako je bilo i na otvaranju trgovine brenda Lunilou u jednom zagrebačkom centru, a koji je ujedno poslužio i kao proslava njezinog 31-rođendana.

Galerija Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 1 Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 2 Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 3 +0 Izabel Kovačić

Izabel Kovačić je ljubiteljica modnog minimalizma pa ne čudi što je za otvorenje svoje trgovine u Zagrebu, ali i proslavu rođendana odabrala jednostavno izdanje u svevremenskoj crno-bijeloj kombinaciji. 

Njezinom kombinacijom dominirala je maksi kožnata suknja. Točnije, dugi model s porubom do gležnja koji je iznimno popularan izbor ove godine među trendsetericama diljem svijeta.

Maksi kožnate suknje u svojoj ponudi imaju brojni poznati brendovi – od Bottega Venete do Balenciage.

Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 2 Maksi kožnata suknja i pletivo sjajan su par (Foto: Biljana Blivajs/Cropix)

Izabel Kovačić je svoju kožnatu suknju sparila s još jednim trenovskim komadom – pletenom vestom s ekstra dugim zvonolikim rukavima koje u potpunosti prekrivaju dlanove i cijeloj kombinaciji daju dašak opuštenosti.

Modna dizajnerica i poduzetnica izdanje je zaokružila s crnim kožnatim čizmama iglenih potpetica i tankim kožnatim remenom ukrašenim zlatnom kopčom. Izdanje je zaokružila parom upečatljivim naušnica.

Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana Čirjak pokrenule su brend Lunilou još 2015. godine. On je posvećen kreiranju odjeće i dodataka koji su ne samo estetski atraktivni, već i etički proizvedeni.

Sa snažnim fokusom na održivost, Lunilou koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi i promiče prakse koje minimiziraju utjecaj na okoliš. Ova filozofija se odražava u svakom aspektu njihovog poslovanja, od dizajna do proizvodnje, a sada i u dizajnu lunilou prvog dućana.

Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 3 Izabel Kovačić došle su podržati brojne dame (Foto: Biljana Blivajs/Cropix)

Efektne ili nespretne? Izabel Kovačić u hlačama koje se teško nose bez visokih potpetica Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Sako brenda The Attico +2 Hlače brenda The Attico

Nepogrešiva haljina s kojom je Izabel Kovačić očarala Veneciju Izabel Kovačić zablistala je na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić u haljini Rolanda Moureta Izabel Kovačić bila je gošća Armani beautyja u Veneciji +3 Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić,Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju