Za vrijeme ljetnih mjeseci želimo da naše modne kombinacije budu udobne i lepršave kako bi u njima što lakše preživjeli vrućine. Istovremeno, ne želimo se odreći lijepog i dotjeranog izgleda.

Galerija Izdanje s odvažnim sandalama iz centra Zagreba - 2 Izdanje s odvažnim sandalama iz centra Zagreba - 4 Izdanje s odvažnim sandalama iz centra Zagreba - 3 +5 Izdanje s odvažnim sandalama iz centra Zagreba - 1

Komad zahvaljujući kojem je i na najvišim temperaturama lako lijepo izgledati je midi suknja koja je odlična osnova za ljetne kombinacije.

Jednu takvu suknju u zelenoj boji, s cvjetnim uzorkom, za šetnju Zagrebom odabrala je i vlasnica Instagram profila jungleodyssey.

Plisiranu suknju Natalija je iskombinirala s lepršavom bijelom košuljom, a na prvi pogled jednostavnu kombinaciju razigarala je odabirom obuće.

Safari stil popularan je i ovoga ljeta na zagrebačkim ulicama Savršena mini haljina za ljeto sa zagrebačkih ulica koja obožava preplanulu kožu

Torbice oko struka i dalje su pravi hit među ljubiteljicama mode Odobrile Hrvatice: Modeli torbi koji ove sezone suvereno vladaju špicom

Zahvaljujući sandalama u jarko crvenoj boji Natalija je osigurala da njezina kombinacija ne ostane neprimijećena. Dok bi mnogi u istoj situaciji odabrali sandale u neutralnoj nijansi, Natalija je odlučila riskirati te je izborom obuće potvrdila da se uistinu isplati igrati kada je u pitanju moda.

Odabrala je model sandala s blok petom koje žene posebno vole jer u njima mogu provesti dan pretrpan obavezama bez da se odriču cipela s potpeticom.

Street style zgodne brinete iz centra Zagreba - 3 Šarmerica iz centra Zagreba: Hlače koje ističu ženstvenost ljepše i od skinny modela

Sandale s jednom ovakom stabilnom petom idealne su za dane u kojima ste pretpani obvezama i dogovorima, a još jedan njihov veliki plus je činjenica da se lako kombiniraju s (gotovo) svim odjevnim komadima. Još kada su u boji poput crvene možete biti sigurni da vaš modni odabir neće proći nezamijećeno.

Kada je u pitanju torba, Natalija je odabrala model od od prirodnih materijala koji također ima svoje mjesto među ljutnim favoritima, a cijela kombinacija postala je dodatno ženstvena zahvaljujući buketu cvijeća koji je virio iz torbe.

Izdanje s odvažnim sandalama iz centra Zagreba - 4 Izdanje s odvažnim sandalama iz centra Zagreba - 4 (Foto: Slaven Janđel)

U našoj galeriji pogledajte Natalijino izdanje za šetnju centrom Zagreba, kao i ponudu sandala s blok petom u nešto odvažnijim bojama.

POGLEDAJTE I:

Od 119 kn: 10 ljetnih sandala koje vizualno produžuju noge Sandale bež boje vizualno produžuju noge Sandale bež boje iz hrvatskih trgovina 2019. - 11 Sandale bež boje iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 +7 Sandale bež boje iz hrvatskih trgovina 2019. - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju