Google je, kako to i inače radi krajem godine, objavio listu najtraženijih pojmova u 2020. godini, globalno, ali i po zemljama. I dok je među najtraženijim pojmovima općenito bio koronavirus, najtraženiji recept u Hrvatskoj bio je onaj za kruh.

Da je kruh bio toliko popularan pojam u godini na zalasku nimalo ne čudi s obzirom na to da su mnogi građani za vrijeme lockdowna u prvom dijelu godine usavršavali svoje pekarske vještine.

Sigurno se sjećate i da je među najtraženijim proizvodima u trgovinama bio kvasac kojeg je ponekad bilo izazovno pronaći na policama. Zbog toga su mnogi odlučili raditi domaću verziju što potvrđuje i činjenica da je prvo mjesto najtraženijih pojmova u kategoriji "kako...?" zauzelo pitanje "kako napraviti kvasac?".

U svakoj kategoriji. pa tako i među receptima, Google objavljuje po deset najtraženijih, a svaki od ovih recepata može vam poslužiti kao ideja za današnji ručak ili nešto za zasladiti se zbog čega smo u nastavku izdvojili i linkove preko kojih možete doći do uputa kako napraviti svaki od deset najguglanijih:

1. Kruh

2. Palačinke recept

3. Dalgona kava recept

4. Musaka recept

5. Pizza recept

6. Ćufte recept7. Tortilje recept8. Brownies recept9. Cheesecake recept10. Lazanje recept