Google je, kako to i inače radi krajem godine, objavio listu najtraženijih pojmova u 2020. godini, globalno, ali i po zemljama. I dok je među najtraženijim pojmovima općenito bio koronavirus, najtraženiji recept u Hrvatskoj bio je onaj za kruh.

Da je kruh bio toliko popularan pojam u godini na zalasku nimalo ne čudi s obzirom na to da su mnogi građani za vrijeme lockdowna u prvom dijelu godine usavršavali svoje pekarske vještine.

Sigurno se sjećate i da je među najtraženijim proizvodima u trgovinama bio kvasac kojeg je ponekad bilo izazovno pronaći na policama. Zbog toga su mnogi odlučili raditi domaću verziju što potvrđuje i činjenica da je prvo mjesto najtraženijih pojmova u kategoriji "kako...?" zauzelo pitanje "kako napraviti kvasac?".

U svakoj kategoriji. pa tako i među receptima, Google objavljuje po deset najtraženijih, a svaki od ovih recepata može vam poslužiti kao ideja za današnji ručak ili nešto za zasladiti se zbog čega smo u nastavku izdvojili i linkove preko kojih možete doći do uputa kako napraviti svaki od deset najguglanijih:

1. Kruh

2. Palačinke recept

3. Dalgona kava recept

4. Musaka recept

5. Pizza recept

6. Ćufte recept7. Tortilje recept8. Brownies recept9. Cheesecake recept10. Lazanje recept

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju