Što je zajedničko svim muškarcima iz ovog teksta? Oni su elokventni, duhoviti, nevjerojatno šarmantni i zbog toga omiljeni među ženama. Oni su također svi po redu - horoskopski blizanci.

Navedene kvalitete poput elokvencije, smisla za humor i šarma samo su neke na popisu kvaliteta koje posjeduju osobe rođene u ovom znaku. Iako je za neke horoskop beznačajan i ne vjeruju u njega, kada se pogleda ovih 15 muškaraca teško je poreći da su prepoznatljivi i po tom famoznom šarmu koji se pripisuje blizancima.

Astrolozi kažu da nema osobe koju muškarac u ovom znaku ne može nasmijati. Oni su po prirodi vrlo komunikativni, društveni i prijateljski nastrojeni, puni entuzijazma, pokazuju interes za svog sugovornika i lako se prilagođavaju svakom sugovorniku.

Slika nije dostupna "Dvolična si": Rečenice kojima ćete sigurno naljutiti horoskopske blizance

Slika nije dostupna To samo oni mogu nositi: 15 kombinacija koje bi najbolje pristajale blizancima

Nikad im ne nedostaje tema za razgovor, puni su znanja, a istovremeno i dalje jako znatiželjni, a tijekom razgovora u potpunosti će vam posvetiti pažnju i bit ćete centar njihova svijeta.

Možda ih se upravo zato doživljava kao znak koji puno flerta. U usporedbi s drugim znakovima koji nemaju ovakav posvećen način komunikacije, blizanci su uistinu intenzivni, a ujedno i pomalo misteriozni i kompleksni pa uopće ne čudi da su pravi otrov za žene.

Po pitanju privlačnosti, pokojni glazbenik Prince sjajan je primjer jednog pravog intenzivnog blizanca kojem je rijetko tko mogao odoljeti.

Mnogi legendarni zavodnici su blizanci po horoskopu, uključujući i Toma Jonesa. Legenda kaže da je na vrhuncu svoje slave Jones godišnje spavao s otprilike 250 obožavateljica, iako je u to vrijeme već bio u braku sa svojom vjernom suprugom Lindom.

Takav uspjeh možda se može pripisati njegovim vještinama u krevetu, a možda i njegovom horoskopskom znaku.

Bez obzira na to vjerujete li u astrologiju ili ne, zavirite u našu galeriju i pogledajte koji su to slavni blizanci otrov za žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju