Među trendovima koji su se na velika vrata vratili u modu sada je i trend duplog trapera. Na što vas on asocira? Mnogi se, na njegov prvi spomen, sjete starih vesterna u kojima smo gledali kauboje od glave do pete odjevene u traper.

Galerija Ronald Reagan Dupli traper u osamdesetima Kirk Douglas u vesternu Lonely Are The Brave +14 Robert Redford u vesternu

Naravno, nije nam u cilju izgledati kao John Wayne svaki put kada traperice poželimo kombinirati s košuljom ili jaknom od trapera i mnoge žene odustale su od spajanja tih odjevnih komada baš zato da izbjegnu kaubojski look.

Robert Redford u vesternu The Electric Horseman Robert Redford u vesternu "The Electric Horseman" (Foto: Profimedia)

Osamdesete su nam pokazale kako nositi dupli traper s odmakom od estetike Divljeg zapada, a onda je, s dolaskom devedesetih, ovaj trend polako napuštao naše ormare.

Dupli traper u osamdesetima Dupli traper u osamdesetima (Foto: Profimedia)

Posljednje dvije godine svjedočimo velikoj popularnosti kaubojskog stila, pa nikoga nije iznenadio i povratak kombiniranja komada od trapera.
Ako vas i dalje treba uvjeravati da dupli traper stvarno može izgledati odlično, najljepši je dokaz za to novo izdanje Jelene Đoković.

Jelena Đoković u Roland-Garrosu Jelena Đoković u Roland-Garrosu (Foto: Profimedia)

Jelena je jučer pratila napeti meč svog supruga Novaka Đokovića i Argentinca Francisca Cerundole na Roland Garrosu. Pobjedu je naposljetku izborio Novak, na oduševljenje svojih glasnih navijača predvođenih Jelenom.

Jelena Đoković u Roland-Garrosu Jelena Đoković u Roland-Garrosu (Foto: Profimedia)

Za višesatni boravak na tribinama najbolje su udobne kombinacije, a Jelena se ovaj put odlučila za traperice u klasičnoj plavoj boji i košulju od trapera iste nijanse koju je utaknula u njih. Struk je naglasila tankim remenom smeđe boje, a uz sebe je imala i klasičan baloner sivkaste nijanse s dvostrukim kopčanjem.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako druge slavne dame nose dupli traper.

Jelena Đoković u Roland-Garrosu Jelena Đoković u Roland-Garrosu (Foto: Profimedia)

Ljepotica sa zagrebačke špice u kaubojskom izdanju Genijalno: Zbog ove ljepotice iz Zagreba zaljubit ćete se u "omraženi" modni trend

Jelena Đoković Jelena Đoković u izdanju koje zaslužuje modnog Oscara

Jelena Đoković uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Korzet Jelene Đoković s kojeg je teško skrenuti pogled

Jelena Đoković Jelena Đoković: Jesu li ovo stvarno najpoželjnije ženske hlače ili ima boljih modela?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju