U Madridu je jučer održana dodjela nagrade Laureus. U pitanju je najprestižnija sportska nagrada na svijetu, koja se odmilja naziva i sportskim Oscarom, pa ne čudi što su je svojim prisustvom uveličale trenutačno najbolje sportašice i sportaši na svijetu.

Galerija Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa Jelena Đoković na dodjeli Laureusa nosila je Cartierov nakit +2 Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa

Nagradu za sportašicu godine osvojila je španjolska nogometašica Aitana Bonmati, a sportašem godine proglašen je Novak Đoković.

Novak Đoković na dodjeli Laureusa proglašen je sportašem godine za 2023. Novak Đoković na dodjeli Laureusa proglašen je sportašem godine za 2023. (Foto: Afp)

Sport je univerzalni jezik koji nas sve ujedinjuje. Večeras ovdje ima nevjerojatnih tenisača, Rafa, Carlos, Garbiñe, Martina… Nevjerojatni ljudi koji su obilježili povijest ovog sporta. Da, mi smo individualni sportaši u individualnom sportu, ali mislim da ćemo se svi složiti da svaki uspjeh dugujemo svojim obiteljima, svaki uspjeh dugujemo svom timu. Moja obitelj večeras je ovdje prisutna, moji roditelji, moja braća, moja žena, rekao je Novak u govoru zahvale.

Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa (Foto: Profimedia)

Najbolji sportaš svijeta na dodjelu je došao u pratnji svoje supruge Jelene Đoković, koja mu je ukrala pažnju na crvenom tepihu.

Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa Jelena i Novak Đoković na dodjeli Laureusa (Foto: Afp)

Lijepa Jelena izgledala je savršeno u haljini dizajnerice Dragane Ognjenović. Odabrala je nenametljivi model klasičnog kroja u neutralnoj crnoj boji koji bi se lako uklopio i na pravi oskarovski crveni tepih. Haljinu je upotpunila i decentnim nakitom draguljarske kuće Cartier.

Jelena Đoković na dodjeli Laureusa nosila je Cartierov nakit Jelena Đoković na dodjeli Laureusa nosila je Cartierov nakit (Foto: Afp)

Jelena Đoković Jelena Đoković: Jesu li ovo stvarno najpoželjnije ženske hlače ili ima boljih modela?

Jelena Đoković uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Korzet Jelene Đoković s kojeg je teško skrenuti pogled

Jelena Đoković u krem haljini brenda Self-Portrait na finalu Wimbledona - 6 Jelena Đoković: Kratka haljina za finale Wimbledona koja je oličenje elegancije

Jelena Đoković u crop-topu i štiklama brenda Gianvito Rossi - 4 Kakvo izdanje za kazalište! Glamurozne štikle zasjenile su i crop-top Jelene Đoković

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju