Jelena Rozga zatvorila je drugu večer prvog izdanja festivala Fusion World Music koji se održao na stadionu Park Mladeži u Splitu. Za nastup u rodnome gradu Jelena je izgledala senzacionalno u outfitu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Galerija Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 5 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 4 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 1 +1 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Jelena Rozga za nastupe voli birati atraktivna odjevna izdanja u kojima pjevačica uvijek ostavi dojam na pozornici, a tako je bilo i na njezinom nastupu na drugoj večeri festivala Fusion u Splitu.

Jelena je zatvorila dvodnevni glazbeni spektakl i to u stilu! Nastupila je u crnom outfitu sačinjenom od tri dijela, hlača predimenzioniranih nogavica i crop-topa koji se veže oko struka preko kojeg je nosila lagani oversize kaput nalik dugačkom kardiganu s resama. Crop-top je posebno atraktivan jer izgleda poput čipkastog grudnjaka, a vezanje oko struka dodatno naglašava dojam.

Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu - 6 "Outfit gori": Nina Badrić u kompletu s pusama koji ne bi svatko znao nositi

Jelena Rozga Jelena Rozga: "Napuhane" štikle koje privlače pozornost na svakom koraku

Malo kontrasta crnom outfitu Splićanka je dodala s bijelim sandalama s tankim remenčićem. Nema sumnje da je riječ o itekako zavodljivom izdanju za scenu koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim - 3 Jelena Rozga u zavodljivom izdanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju