Crne gležnjače s blok petom jedan su od najfleksibilnijih jesenskih komada obuće, pa ne čudi što ih većina hrvatskih trendseterica ima u svojem ormaru.

Galerija Jennifer Lopez uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama Jennifer Lopez na snimanju filma Merry, me u New Yorku Crne gležnjace s blok petom iz trgovina 2019. - 2 +2 H&M, 287 kn

Izvrsno se kombiniraju uz traperice, suknje i haljine kako za dnevne, tako i večernje prilike.

Da je riječ o trendovskom komadu potvrđuju i stilisti filma "Marry, me" koji se upravo snima u New Yorku.

Jennifer Lopez Wow, kakav kroj! J.Lo u haljini koja se ne može ni odjenuti ni svući bez pomoći

Glavnu ulogu u ovoj romantičnoj komediji tumači Jennifer Lopez koja je snimljena na ulicama Velike Jabuke upravo u ovakvom modelu.

Uz crne gležnjače nosila je kratke kožnate hlače i bluzu u boji bijele kave, a cijelo izdanje zaokružila je crnim predimenzioniranim kaputom te s nešto decentnog nakita.

Jennifer Lopez na snimanju filma Merry, me u New Yorku Jennifer Lopez na snimanju filma Merry, me u New Yorku (Foto: Profimedia.hr)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko pari crnih gležnjača po uzoru na Jennifer Lopez.

Pogledajte i kako danas izgleda Jennifer Lopez u haljiini zbog koje je napravljena Google pretraga po fotografijama.

Kako Jennifer Lopez danas izgleda u haljini koja je prije 19 godina iznenadila Google? Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 4 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 1 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 3 +1 Jennifer Lopez u Versace haljini 19 godina kasnije - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju