Nakon izdavanja novog studijskog albuma i premijere filma "This Is Me… Now: A Love Story", Jennifer Lopez danas očekuje i premijera dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told".

Galerija Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 4 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 6 +4 Jennifer Lopez u Uggsicama

U filmu koji se od 27. veljače prikazuje na platformi Prime, Jennifer će, kroz priču o stvaranju novog albuma, govoriti o svom 20-godišnjem putu do vrha glazbene scene, ali i prave ljubavi. 

U dokumentarcu se pojavljuje i njezin suprug Ben Affleck s kojim je jučer snimljena u Los Angelesu. Znatiželjni paparazzi snimili su zaljubljeni par nakon izlaska iz jednog popularnog restorana u kojem su ručali.

Jennifer Lopez u Uggsicama Jennifer Lopez u Uggsicama (Foto: Profimedia)

Iako je u dnevnim prigodama često viđamo odjevenu u vrlo glamurozne kombinacije, ovaj put odlučila se za ležerno modno izdanje. Uz vrećaste traperice široka kroja odjenula je pulover u svijetloj nijansi sive boje i prsluk te se omotala sivim šalom.

Jennifer Lopez u Uggsicama Jennifer Lopez u Uggsicama (Foto: Profimedia)

Umjesto štikli ili cipela s visokom potpeticom, odlučila se za udobne čizmice s platformom. U pitanju su klasične gležnjače brenda Ugg, jedan od njihovih trenutno najpopularnijih modela s mini platformom visine pet centimetara.

Gležnjače brenda Ugg s platformom Gležnjače brenda Ugg s platformom (Foto: Ugg)

Jennifer voli nositi njihove modele, a popularni su i na zagrebačkoj špici na kojoj smo također imali priliku vidjeti razne Uggsice, od ovakvih klasičnih pa sve do efektnih papuča.

Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 4 Dama sa zagrebačke špice u Uggsicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ulična moda u centru Zagreba - 7 Dama iz Zagreba u papučama brenda Ugg (Foto: Josip Moler/Cropix)

J.Lo, zar ti nije hladno? Rijetko koja žena bi ove hlače nosila usred zime LaPointe, jesen/zima 2024. Jennifer Lopez u vrućim hlačicama brenda Lapointe Jennifer Lopez promovira svoj novi album u New Yorku +2 Jennifer Lopez u sandalama s platformom

J.Lo u modelu kaputa koji Zagrepčanke ove zime ne skidaju sa sebe Jennifer Lopez u bundi - 1 Jennifer Lopez u bundi - 2 Jennifer Lopez u bundi - 3 +10 Jennifer Lopez u bundi - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju