Jennifer Lopez punom parom radi na promociji svog novog albuma "This Is Me… Now". Bit će to deveti studijski album latino dive, ujedno i prvi pod okriljem nove diskografske kuće BMG Rights Management.

Galerija Jennifer Lopez u bundi - 1 Jennifer Lopez u bundi - 2 Jennifer Lopez u bundi - 3 +10 Jennifer Lopez u bundi - 4

Na njemu je počela raditi u svibnju 2022. godine, a album će svjetlo dana ugledati uskoro, 16. veljače. Jennifer je posljednjih dana svoj losanđeleski dom zamijenila New Yorkom zbog sudjelovanja u kultnom showu SNL. J.Lo je bila glazbena gošća i izvela je dvije pjesme s novog albuma.

Jennifer Lopez u New Yorku Jennifer Lopez u New Yorku (Foto: Profimedia)

Dan nakon SNL-a snimljena je na ulicama New Yorka u opuštenom izdanju u kakvom je često viđamo. Posljednjih godina voli nositi široke traperice i rijetko se pojavljuje u skinny modelima kakve je nekad obožavala.

Jennifer Lopez u New Yorku Jennifer Lopez u New Yorku (Foto: Profimedia)

Široke traperice ravnog kroja kombinirala je s običnom bijelom majicom, a na nogama je imala prepoznatljive gležnjače brenda Timberland. Naravno, tu je bila i bunda, najzastupljeniji model kaputa u njezinu ormaru. Njezina kolekcija bundi uistinu je velika i raznovrsna, s modelima u svim dužinama i bojama.

Jennifer Lopez u bundi - 1 Jennifer Lopez obožava bunde (Foto: Profimedia)

Ove godine bunde su zastupljene i na zagrebačkoj špici. Već smo u nekoliko navrata pisali o tome kako su domaće ljubiteljice mode ove jesensko-zimske sezone opčinjene krznenim kaputima koji su zavladali špicom.

Kakve modele vole Zagrepčanke, a kakve nosi J.Lo provjerite u našim galerijama.

30 izdanja sa zagrebačke špice u kojima vlada trenutačno najpopularniji model kaputa Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 1 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 2 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 4 +23 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 5

Danijela Martinović u kaputu stvorenom za žene koje se vole zabundati na minusima New Look, 48 EUR Next, 71 EUR H&M, 79,99 EUR +2 Mango, 79,99 EUR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju