Kada se u petak popodne Jill Biden pridužila svom suprugu na travnjaku Bijele kuće, poljupcem ga je ispratila na službeni put i pokupila simpatije javnosti.

Galerija Slojevita kombinacija Jill Biden - 3 Slojevita kombinacija Jill Biden - 2 Slojevita kombinacija Jill Biden - 1 +0 Jill Biden ispratila je supruga na službeni put

Par je morao skinuti maske kako bi se pozdravili prije odlaska američkog predsjednika u posjet ranjenim vojnicima u medicinskom centru Walter Reed.

Jill Biden Lagodan život? Deset pravila kojih se prve dame (ne) moraju pridržavati

Jill Biden u riskantnoj haljini i čizmama od brušene kože - 4 Jill Biden: "Riskantna" haljina kakvu si prve dame ipak mogu dopustiti

Ovo je bio prvi službeni put Joea Bidena od preuzimanja ureda, a par ima dugu povijest suradnje s nacionalnim vojnim medicinskim centrom koji liječi tisuće pripadnika vojske, veterane i njihove obitelji.

I ovaj put prva dama pokazala je da ima stila. Uz predsjednika je hodala odjevena u plavi sako preko kojeg je prebacila crni kaput.

Dio slojevite kombinacije bila je i bijela plisirana haljina dužine do koljena, a na nogama je imala model čizama kojima se mnoge žene vraćaju iz sezone u sezonu, a čest su prizor i na hrvatskim ulicama.

Slojevita kombinacija Jill Biden - 1 Čizme s blok potpeticom omiljen su model već godinama (Foto: Getty Images)

Riječ je o crnim čizmama do koljena s blok potpeticom koje su omiljeni komad obuće jer svakoj kombinaciji daju dozu elegancije, a istovremeno njihova peta je stabilna pa je u njima moguće provesti cijeli dan bez bolova u nogama.

Jill i Joe Biden uoči inauguracije Jill Biden: Haljina i kaput u boji izabranoj zbog posebnog razloga

Osim toga zahvalne su za kombiniranje pa se lako uklope u gotovo svaku kombinaciju što je potvrdila i američka prva dama.

Slojevita kombinacija Jill Biden - 4 Jill Biden ispratila je supruga na službeni put (Foto: Getty Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju