Ako je istina da kiša na dan vjenčanja simbolizira sreću, Liam Stewart i Nicole Artukovich jučer su si osigurali dug i sretan brak. Ni kiša ni sivi oblaci nisu pomutili sreću mladenaca i njihovih gostiju koji su se okupili u Dubrovniku.

Galerija Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 3 Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 4 Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 5 +2 Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich

Mediji su ovo prozvali vjenčanjem godine, a kako i ne bi kad je Liam sin legendarnog Roda Stewarta. Sudbonosno da mladenci su izgovorili u crkvi sv. Ignacija, a potom je na tvrđavi Lovrijenac održano veliko svadbeno slavlje.

Mnogi su se pitali kakvu će vjenčanicu odabrati mladenka, a naposljetku se pokazalo kako je igrala na sigurno.

Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 3 Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Nicole je nosila haljinu bez rukava koja u gornjem dijelu prati liniju tijela, a u donjem se lagano širi. Čipka je odavno među najpoželjnijim materijalima kada su u pitanju vjenčanice te joj ni Nicole nije mogla odoljeti.

Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 6 Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Svoju vjenčanicu pronašla je u zagrebačkom salonu Le Concept dizajnerice Aleksandre Dojčinović. "Hvala što ste potragu za mojom haljinom učinili tako posebnom", napisala je Nicole na službenom profilu salona na Instagramu u prosincu prošle godine.

Iako se uglavnom ne vide, i cipele su važan dio kombinacije za vjenčanje. Mladenkama je najčešće najvažnije da budu vrlo udobne, a upravo je takav model odabrala Nicole. Jednostavna svevremenska salonka s otvorenom petom i stabilnom blok potpeticom definitivno je savršen odabir.

Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich - 5 Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Ženja Moskaljov i Martina Tomčić izgovorili su sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije Martina Tomčić: Jedna od najupečatljivijih hrvatskih vjenčanica krije sasvim posebnu priču

Severina na vjenčanju Lejle i Tarika Filipovića 2008. godine Što su hrvatske pjevačice i glumice nosile kao gošće na vjenčanjima

Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive - 1 Bojana Gregorić Vejzović: Vjenčanica stara 18 godina koju bi mnoge mladenke i danas odabrale

Sandra Perković Pogledajte senzualnu haljinu u koju se Sandra Perković presvukla iz raskošne vjenčanice

Marko Grubnić Za različite ukuse: Marko Grubnić pronašao je tri savršene kombinacije za sve buduće mladenke

Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju