Svijet mode uvijek je u potrazi za nasljednicama legendarnih manekenki, a Cindy Crawford svoju nije trebala dugo tražiti. Njezina kći Kaia Garber poharala je piste i nezaustavljivo napreduje stopama slavne majke.

Galerija Lila i Kate Moss Kate Moss s kćeri Lilom Grace na Met Gali 2023. Christie Brinkley i Sailor Brinkley Cook +12 Sailor Brinkley Cook i Christie Brinkley

Kaia je svoju karijeru službeno započela 2016. godine kada je potpisala ugovor s modnom agencijom IGM Models, a svijet mode jedva ju je dočekao.

Kaia Gerber i Cindy Crawford Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Afp)

Nizale su se naslovnice, editorijali i kampanje, a 2017. Kaia je imala i svoj debi na pistama. U rujnu te godine nosila je reviju Calvina Kleina, a mjesec dana kasnije otvorila je Chanelovu reviju na Pariškom tjednu mode.

Kaia Gerber 2017. na Chanelovoj reviji Kaia Gerber 2017. na Chanelovoj reviji (Foto: Profimedia)

Prošle godine na pistama je debitirala i Grace Burns, kći Christy Turlington, još jedne legendarne pripadnice zlatne generacije supermodela.

Christy Turlington i Grace Burns Christy Turlington i Grace Burns (Foto: Afp)

U Firenci se pojavila na reviji u organizaciji britanskog Voguea i trgovine LuisaViaRoma, a u rujnu 2023. nosila je reviju Alberte Ferretti na Milanskom tjednu mode.

Grace Burns na reviji Alberte Ferretti 2023. Grace Burns na reviji Alberte Ferretti 2023. (Foto: Profimedia)

Grace je dio kampanje Marca Jacobsa za parfem Daisy Wild, a u njoj se pojavljuje i Ever Gabo Anderson. Iza tog imena krije se kći Mille Jovovich, glumice koja je svoju karijeru započela u manekenskim vodama.

Milla Jovovich i Ever Gabo Anderson Milla Jovovich i Ever Gabo Anderson (Foto: Profimedia)

Te djevojke nisu izbjegle usporedbe sa svojim slavnim majkama, baš kao ni Sailor Brinkley Cook, kći Christie Brinkley.

Sailor je još 20 na svom profilu na Instagramu objavila komentare i poruke koje redovito dobiva od korisnika društvenih mreža. Oprosti, ali ne izgledaš nimalo poput tvoje mame, u najbolju ruku si prosječna, jedan je od negativnih komentara s kojima se susrela, ali nije ostala dužna hejterima.

Sailor Brinkley Cook i Christie Brinkley Sailor Brinkley Cook i Christie Brinkley (Foto: Profimedia)

Obično ne čitam komentare ispod bilo kakvih članaka o sebi, a čak i kada pročitam, ne uzimam ih k srcu. Ali sada mi je stvarno dosta. Prvo, molila bih da me prestanete uspoređivati s mamom i sestrom. Vjerujem da je uspoređivanje pogubno, otrovno i nezdravo. Dok god sam sretna i zdrava, ne znam zašto bi bilo koga briga jesam li 'lijepa' poput nekog tko je u mojem krvnom srodstvu, zaključila je.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako izgledaju kćeri drugih slavnih manekenki.

Christie Brinkley i Sailor Brinkley Cook Christie Brinkley i Sailor Brinkley Cook (Foto: Profimedia)

Kate Moss: Netipična ljepotica čija je pojava pokrenula novu eru u svijetu modelinga Kate Moss u djetinjstvu Kate Moss na početku karijere Kate Moss 1993. na reviji modne kuće Saint Laurent +17 Kate Moss 1994. na reviji modne kuće Chanel

Ovo je najljepši supermodel svih vremena po vašem odabiru Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 3 +21 Cindy Crawford - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju