Kim Kardashian nedavno se pohvalila kao u svojoj garderobi ima 129 torbi s potpisom Balenciage. Ništa čudno, s obzirom na to da je godinama ambasadorica ove kontroverzne modne kuće.

Galerija Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom - 1 Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom - 4 Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom - 5 +8 Kim Kardashian nakon utakmica sina Sainta

U ovoj kolekciji nalaze se razni modeli torbi, a među njima i jedan neočekivano jednostavan, svakodnevan i retro koji Kim Kardashian mjesecima ne ispušta iz svoje ruke.

Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom - 6 Kim Kardashian nakon utakmica sina Sainta (Foto: Profimedia)

Sjećate se jeftinih mrežastih torbi s kojima su naše mame i bake nekad vraćale s placa ili iz trgovine? Balenciaga u svojoj ponudi ima upravo takvu torbu, ali naravno, u skupocjenoj verziji.

Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom - 2 Kim Kardashian nosi Balenciaginu mrežastu torbu (Foto: Profimedia)

Njihova mrežasta torba ukrašena cirkonima na pojedinim stranicama prodaje se i za više od 9000 dolara.

Balenciaga, 9550 američkih dolara Balenciaga, 9550 američkih dolara (Foto: Farfetch)

Kim Kardashian prvi put ju je nosila početkom siječnja ove godine, a otad je često viđamo s tim modelom. Tako je snimljena s njom i prije nekoliko dana, nakon košarkaške utakmice svog sina Sainta.

Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom - 5 Kim Kardashian s Balenciaginom mrežastom torbom (Foto: Profimedia)

Svojim blještavim cekerčićem zaokružila je crnu odjevnu kombinaciju s predimenzioniranim odjevnim komadima i neobičnim japankama.

Mrežasta torba brenda Longchamp u street style izdanju s Tjedna mode Mrežasta torba brenda Longchamp u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Profimedia)

Mrežaste torbe bile su velik hit prije nekoliko godina, prije svega u toplijim mjesecima. Najviše su se kombinirale uz lepršave haljine i bile dio ležernih ili "boho" kombinacija, ali Kim je pokazal kako se mogu nositi i uz komade u potpuno drugačijem stilu.

Mrežasta torba u street style izdanju s Tjedna mode Mrežasta torba u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Profimedia)

Kim Kardashian Mislite da pletene haljine nisu svečane? Kim K dokazat će vam da ste u krivu

Balenciaga kolekcija za jesen i zimu 2024 - 10 Još jedna haljina kojom je Balenciaga potvrdila da je njihova kuća sinonim za bizarnu modu

Khloe i Kim Kardashian na dodjeli nagrada CFDA Kim K u sjeni sestara i majke: Jesu li one stvarno odabrale bolje haljine za dodjelu?

Balenciaga motorističke čizme Balenciaga je izbacila motorističke čizme sa štitnikom i pomaknutom potpeticom

Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 2 "Ma ne ide to s trenirkom!": Izbor Kim Kardashian koji uvijek podijeli žene na internetu

Monica Bellucci i Kim Kardashian "Izgleda bolje od Monice Bellucci": Je li ovo dosad najljepše izdanje Kim Kardashian?

Balenciaga suknja - ručnik Balenciaga je još jednom zapalila internet suknjom koja je zapravo – ručnik

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju