Posljednjih nekoliko godina sve je veći broj osviještenih ljudi, kupaca i korisnika kozmetičkih proizvoda koji traže baš one koji nisu testirani na životinjama, kozmetičke proizvode koje mogu koristiti i vegani.

Azenina nova vegan formula sa brzo upijajućom bazom nevena, gaveza i voska uljane repice dati će vašoj koži zdravi, svilenkast sjaj i elastičnost te podići prirodni imunitet vaše kože.

Lavanda i komorač potaknuti će cirkulaciju a njihova aromaterapeutska svojstva će vas opustiti.
100 posto prirodni, certificirani sastojci u ovom ručno rađenom maslacu za tijelo dati će vam osjećaj privatnog spa tretmana svaki dan.

Azena biljni setovi, dolaze u dvije različite verzije, nude svakodnevne spa tretmane u vašoj kupaoni, idealan su poklon bilo za rođendan, nadolazeće blagdane, poslovne partnere ili vaše najdraže.

Lavanda i komorač potaknuti će cirkulaciju a njihova aromaterapeutska svojstva će vas opustiti

Ljubičasti set nudi dva proizvoda: Biljni piling za tijelo i VEGANSKI biljni maslac – lavanda i komorač koji će vas razmaziti darujuči vam meku i podatnu kožu. Njihova aromaterapeutska svojstva umiriti će vas i opustiti na kraju dana.

Plavi set snagom biljaka kao što su metvica, tangerina, neven, gavez i lavanda nudi širok
spektar benefita za kožu.

Bilo prilikom tuširanja, njege nakon depilacije ili brijanja vaša koža če biti nahranjena, zdrava a vaš um osvježen i bistar. Biljna mast koja se nalazi u ovom setu na tržištu je prisutna preko 35 godina.

Informacije o dostupnosti AZENA proizvoda nalaze se na web stranici www.azena.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju