Španjolska kraljica Letizia u srijedu se pridružila suprugu, kralju Felipeu, na proslavi 200. obljetnice osnutka Nacionalne policije u Madridu.

Tijekom ceremonije djeca su kraljevskom paru uručila zastavu policije, a ta gesta izmamila je osmijeh na lice španjolskoj kraljici, koja je za tu prigodu odabrala kombinaciju koja je spoj elegancije i udobnosti.

Španjolski kraljevski par na obljetnici policije Španjolski kraljevski par na obljetnici policije (Foto: Profimedia)

Gornji dio kombinacije činio je crno-bijeli sako brenda Uterqüe koji je kraljica nosila i u ranijim prigodama. Dugi strukirani sako ima našivene džepove na prednjem dijelu i dvoredo kopčanje.

Donji dio kombinacije činile su hlače koje najpopularnije postaju u toplijem dijelu godine. Radi se o bijelim hlačama ravnih nogavica koje su u proljetnim i ljetnim mjesecima toliko omiljene da ih se žene ne odriču ni po najvećim temperaturama.

Kraljica Letizia u bijelim tenisicama Kraljica Letizia u bijelim tenisicama (Foto: Profimedia)

Udobnosti kombinacije pridonio je odabir obuće. Španjolska kraljica odlučila se na najpopularniji model tenisica, koji je čest prizor i na hrvatskim ulicama.

Kraljica Letizia je nosila bijele tenisice brenda Vivobarefoot Kraljica Letizia je nosila bijele tenisice brenda Vivobarefoot (Foto: Profimedia)

Radi se, naravno, o svestranim tenisicama u bijeloj boji. Ona se odlučila za model Geo Court III brenda Vivobarefoot.

Kombinacija je naišla na odobravanje njezinih obožavatelja kojima se svidjelo to, kako su rekli, istovremeno šik i elegantno izdanje.

Slažete li se s kritičarima da je izdanje preležerno?

glasova:

Bilo je naravno i kritičara, koji su uzevši u obzir Letizijine zdravstvene probleme zbog kojih je često u ravnoj obući, kao i činjenicu da je nedavno slomila nožni prst, svejedno izrazili mišljenje da je kombinacija ipak preležerna, odnosno da je mogla odabrati neki drugi model obuće ravnih potplata. Što vi mislite?

Nove omiljene salonke kraljice Letizije istovremeno su i lijepe i udobne Španjolski kraljevski par na dodjeli nagrade Miguel de Cervantes Luis Mateo Díez u društvu kraljice Letizije Kraljica Letizia nosi torbu brenda Hugo Boss +4 Kraljica Letizia u salonkama brenda Massimo Dutti

Kraljica Letizia: Odijelo u najpopularnijoj boji i cipele s otvorenom petom za tako elegantno izdanje Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 4 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 5 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 6 +2 Kraljica Letizia u Hugo Boss odijelu - 3


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju