U krasnoj kući na plaži terasa je produžetak open spacea koji se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, a kroz veliku staklenu stijenu pruža se pogled na veliko plavetnilo, točnije na kanal La Manche.

Galerija Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu - 8 Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu - 9 Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu - 6 +5 Kuhinja s velikom staklenom stijenom i izlazom na terasu

Naime, ova raskošna nekretnina nalazi se u Istočnom Sussexu u Ujedinjenom Kraljevstvu, a taj dio zemlje ima obalu s jednim od najprometnijih mora na svijetu, kanalom La Manche, koji je dio Atlantskog oceana te odvaja Veliku Britaniju od sjeverne Francuske.

Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu - 1 Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu (Foto: Living4media)

U idiličnom obalnom području Istočnog Sussexa smjestila se i ova kuća koja nas je na prvu osvojila svojim elegantnim uređenjem i privlačnim izgledom. Savršeno usklađene tonove interijera u plavoj, sivoj i bijeloj boji upotpunjuju drveni elementi, a posebice su impresivne drvene grede na stropu.

Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu - 4 Kuhinja s velikom staklenom stijenom i izlazom na terasu (Foto: Living4media)

Kroz čitav open space proteže se velika staklena stijena s izlazom na terasu i veličanstvenim pogledom na kanal La Manche. Ova kuća definitivno je mjesto na kojem bismo voljeli provesti odmor, prošetati uz obalu i uživati u svemu što ovo mjesto za život pruža.

Kuhinja s velikom staklenom stijenom i pogledom na plažu - 7 Staklena stijena ima izlaz na terasu s pogledom na kanal La Manche (Foto: Living4media)

Pogledajte jedno od najljepših dvorišta u Petrinji koje izgleda poput malog raja Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 16 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 19 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 3 +18 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 2

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju