Lana Jurčević je na svojim društvenim mrežama objavila video iz bolnice u kojoj je završila zbog komplikacija u trudnoći. Podijelila je svoju priču – i dirnula mnoge.

Kako bi spasili bebu Lana Jurčević je morala primiti velike doze antibiotika i infuziju. Trudnica i beba pod nadzorom su liječnika, a njena priča inspirirala je mnoge žene da podijele svoje iskustva s rizičnim trudnoćama.

Hrvatska pjevačica i poduzetnica nastavlja dijeliti detalje svoje borbe i za to dobiva punu podršku pratitelja na društvenim mrežama.

Emotivni video s ultrazvuka koji je nedavno objavila na TikToku pogledalo je više od 250.000 ljudi.

@lalana

Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program :)) Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg

♬ Hey mamiceee - Lalana

Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program. Već se vidi karakter, napisala je Lana uz video te dodala: Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg.

Lana Jurčević je emotivnim videom najavila svoju trudnoću javnosti 27. srpnja ove godine. U videosnimci je pokazala pozitivan test na trudnoću te kako je sa svojim partnerom Filipom Kratofilom obilježila trenutak kad su saznali da će postati roditelji.

Zadnjeg dana mjeseca kolovoza priznala je da je imala komplikacije i trudnoći i progovorila o svojoj borbi za bebu.

Najslađe iščekivanje: Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledala njihova trudnoća Hana Huljić i Tonči Huljić Trudnoće poznatih Hrvatica Trudnoće poznatih Hrvatica +4 Trudnoće poznatih Hrvatica

Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledao njihov porod In Magazin: Poznate Hrvatice o porodu In Magazin: Poznate Hrvatice o porodu In Magazin: Poznate Hrvatice o porodu +7 In Magazin: Poznate Hrvatice o porodu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju