Asortiman brenda Lancome obogaćen je predivnom paletom 39 novih nijansi kultnog L'Absolu Rouge ruža za usne

Ruž bi trebao blistati poput dragog kamena, izjava je kojom je osnivač Lancômea Armand Petitjean 1937. godine postavio temelj jedinstvene vizije.

Legenda o ružu L’Absolu Rouge odražava spomenuto načelo još od 1990. godine. Ovaj kultni ruž mijenjao se tijekom godina kako bi se prilagodio potrebama žena i ponudio im slobodu da izraze nesputanu ljepotu koja zrači radošću i pozitivnošću.

Sada, 25 godina nakon njegovog kreiranja, predstavljamo iznenađujuću reinterpretaciju L’Absolu Rougea – dragocjeniju i ženstveniju no ikad.

Paleta nijansi nikada nije bila toliko očaravajuća i privlačna. Iznimno blistavi ruževi savršeno se uklapaju u nove, prekrasne kutijice nalik na one od dragog kamena koje je kreirao Armand Petitjean. Lancôme i dalje ovjekovječuje svoja načela izvrsnosti i ljepote.

Lancôme je prepustio visažistici Lisi Eldridge potpunu slobodu pri kreiranju 39 novih nijansi, varijacija ružičastih i crvenih, od potpuno nude do najupečatljivijih. Sve ih krasi jedinstven učinak te bezvremenska profinjenost i elegancija. Željela sam kreirati kolekciju iznimno čistih, oku neodoljivih nijansi koje potiču maštu. Cilj mi je bio kreirati nešto očaravajuće i uzbudljivo. Pobrinula sam se da budu zastupljene sve grupe boja, od potpuno nude, intenzivno crvenih, tamnije crvenih, uočljivo narančastih i jednostavnih, a vibrantnih ružičastih, objašnjava Lisa.

L’Absolu Rouge koji košta 258 kuna donosi i niz novih tekstura: tri varijacije za nevjerojatno bogatu paletu u kojoj svaka nijansa dobiva novi značaj. Budući da tekstura upotpunjuje boju i utječe na njezinu percepciju, za svaku od nijansi odabrana je ona optimalna. Providna, krem i mat… Po odabiru boje, svaka žena može odabrati i omiljeni finiš. Primjerice, prekrasna prodorno crvena nijansa očarava mat finišem, za svakodnevni look paše uz easy-to-wear providni efekt, a s elegantnom kremastom teksturom zrači profinjenošću.

L’Absolu Rouge dolazi u novoj, dragocjenoj kutijici od lakiranog crnog metala. Ovaj dragulj, spoj luksuza, elegancije i suvremenosti, okrunjen je stiliziranom ružom nalik na zlatni pečat. Jednim klikom otkriva se intenzivna boja ruža s pečatom ruže na vrhu: snažna, vibrantna i nadasve prepoznatljiva Lancôme boja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju