Latte make-up preplavio je Tik-tok ranije ove godine. Zlatni bronzeri, sjenila u boji cimeta, olovke za usne boje kave...opčinili su zaljubljenice u modu i ljepotu.

Galerija Meghan Markle u smeđim nijansama Latte trend u odijevanju - 3 Hailey Bieber u smeđim nijansama +6 Latte trend u odijevanju - 5

Sada se ovaj trend, prema pisanju magazina Vogue, prelio i na modu. Ferragamo, Hermès, Loewe i Tom Ford samo su neki od brendova koji su na modnim pistama pokazali izdanja u raznim nijansama smeđe boje.

I mnoge slavne dame, među kojima su Meghan Markle i Hailey Bieber, prigrlile su smeđe niijanse kao savršenu opciju za poželjeti dobrodošlicu jeseni.

Kombinacije koje bojama podsjećaju na jutarnju kavu bit će veliki trend koji će obilježiti hladniji dio godine pred nama. Da latte trend kao dio modnih kombinacija izgleda odlično potvrđuju i izdanja iz galerije na početku teksta.

Smeđu boju možete nositi na razne načine. Uostalom, ona je standardni dio jesenske garderobe bez obzira na trendove, a ove godine će biti samo još malo popularnija.

Može biti dio vaše kombinacije od glave do pete. Možete uključiti zanimljive teksture i razigrati cijelu priču.

Hailey Bieber u smeđim nijansama Hailey Bieber u smeđim nijansama (Foto: Zadovoljna.hr)

Još jedna opcija je i eksperimentiranje s proporcijama. Primjerice uska suknja i predimenzionirani sako u smeđim nijansama su savršen par.

Posebno elegantno izgledat ćete ako odaberete komade napravljene od lepršavih materijala poput satena koji će podignuti svako izdanje na jednu višu razinu.

Meghan Markle u smeđim nijansama Meghan Markle u smeđim nijansama (Foto: Zadovoljna.hr)

Ne morate se bojati ni dubokih nijansi smeđe boje koje su savršene za primjerice večer u gradu. U svakom slučaju opcija je puno, a u latte izdanjima izgledat ćete baš, baš dobro.

Opasno dobre: 15 kožnatih suknji već od 10 eura koje ćete nositi cijelu jesen i zimu s.Oliver, 99,99 eura Sinsay, 9,99 eura Massimo Dutti, 299 eura +12 H&M, 39,99 eura

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju