Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – kada bira elegantne večernje haljine za crveni tepih ili ležerna izdanja za obavljanje svakodnevnih obaveza.

Lejla Filipović rado dijeli inspiraciju za modne igre na svojim društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu podijelila i jednu vrlo jednostavnu i efektnu street style kombinaciju iz Beograda.


Bivša hrvatska misica na fotografiji pozira u Knez Mihajlovoj ulici u rastezljivoj pletenoj haljini koja na suptilan način naglašava ženstvene adute.

Pletena midi haljina iz H&M-a sa srcolikim izrezom Pletena midi haljina iz H&M-a sa srcolikim izrezom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o rasprodanom modelu iz H&M-a sa srcolikim izrezom i porubom koji dopire do pola lista, a koji se može kombinirati sa štiklama, gležnjačama, ali i tenisicama.

Hrvatska ljepotica haljinu je sparila uz ležeran par visokih tenisica modela Air Jordan iz Nikea u ljubičastoj boji, a uz koje se lijepo uklopila kožnata torbica u istoj nijansi brenda Berberović iz Bosne i Hercegovine.

Lejla Filipović za noćni izlazak odjenula je mrak haljinu iz H&M-a od 23 eura Lejla Filipović u crnoj haljini s izrezom H&M, 22,99 eura Haljina iz H&M-a dolazi i u crvenoj boji +8 Mohito, 39,99 eura

Lejla Filipović: Opasno dobre čizme kojima je uska haljina sjajan par Lejla Filipović Lejla Filipović nosi čizme domaćeg brenda ELFS Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 3 +2 Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože

Izdanje je zaokružila najtraženijim proljetnim odjevnim komadom – balonerom u bež boji, chunky zlatnom ogrlicom i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju