Lejla i Tarik Filipović bili su gosti na beauty eventu održanom u hotelu Esplanade u Zagrebu, a fotografije s događanja Lejla je podijelila na svom Instagramu. Bračni par ondje se družio s plesnom umjetnicom Larisom Lipovac Navojec i glumicom Darijom Lorenci Flatz.

Fotografirali su se u divnom ambijentu zagrebačkog hotela, a Lejla Filipović, kao i obično, blistala je u još jednom modnom izdanju za pohvalu. Nosila je elegantnu bijelu haljinu hrvatskog brenda Cataleya by Martina Ješe koja lijepo prianja uz tijelo.

U zanimljivom dizajnu haljine ističe se dio tkanine koji ide preko desnog ramena i dekoltea dok u donjem dijelu pada u elegantne nabore. Model midi dužine zvan Marela s lijeve strane ima visoki prorez dok se na predjelu struka ističe zlatni ukras u obliku cvijeta, prepoznatljivi detalj na kreacijama s potpisom brenda Cataleya.

Lejla Filipović nosi sandale brenda Kat Maconie, model Suzu Chain Lejla Filipović nosi sandale brenda Kat Maconie, model Suzu Chain (Foto: katmaconie.com)

Uz vrlo ženstvenu haljinu Lejla je kombinirala i vrlo aktraktivne štikle britanskog brenda Kat Maconie. Riječ je o na prvi pogled jednostavnom bijelom modelu sandala s remenčićima, no potpetica je dizajnirana u obliku dva metalna kruga, dok je dio za taban ružičaste boje. Cipele s potpisom dizajnerice Kat Maconie ističu se po vrlo šarenom i neobičnom dizajnu s puno zanimljivih detalja, a krajnji proizvod su cipele stvorene za ljubiteljice eklektičnog modnog stila.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Haljina u kojoj ne smijete napraviti niti jedan krivi korak

Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože - 2 Lejla Filipović: Ženstvene sandale stvorene za ljetna slavlja i partyje

Bijela clutch torbica od materijala reljefastog efekta i lak za nokte u ženstvenoj crvenoj nijansi zaokružili su profinjeni stajling Lejle Filipović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju