Jedva smo dočekali prve tople dane. Ne samo zbog sunca i ugodnijih temperatura nego i zbog činjenice da se zahvaljujući ljepšim vremenskim uvjetima napokon možemo vratiti laganijoj odjeći i obući.

Galerija Influencerica i studentica Tea Dujmić Bijele tenisice pravi su hit i ovog proljeća Tea Dujmić +9 I Katie Holmes voli tenisice brenda Adidas
Da nam se proljeće približava pokazuju i "street style" kombinacije domaćih ljubiteljica mode. Deblje zimske kapute i jakne zamijenili su lagani proljetni modeli, a umjesto čizama i gležnjača na ulicama naših gradova sve više viđamo jedan od ženama najdražih modela obuće.

U pitanju su dobre stare tenisice koje tijekom zime uvijek pošaljemo u "mirovinu", a s prvim sunčanim proljetnim danima opet ih vadimo iz ormara. Sudeći prema kombinacijama naših trendseterica, ove proljetno-ljetne sezone opet će zavladati - bijele tenisice.
Bijele tenisice pravi su hit i ovog proljeća Bijele tenisice pravi su hit i ovog proljeća (Foto: Slaven Janđel)
Nosi ih i studentica novinarstva i influencerica Tea Dujmić koja je za sebe odabrala model "Stan Smith" brenda Adidas. Upravo tenisice ovog brenda već nekoliko sezone jednostavno nemaju konkurenciju kada su u pitanju street style izdanja. Poprilično su svestrane i prilagođavaju se svim odjevnim komadima pa se dobro slažu sa suknjama i haljinama.
Slavne dame u tenisicama brenda Adidas - 3 I Katie Holmes voli tenisice brenda Adidas (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia)
Lijepa Tea nosila ih je uz svijetle traperice "skinny" kroja, satensku bijelu bluzu i elegantan bež kaput uz koji se sjajno uklopila torba od brušene kože u sličnoj nijansi. Od ostalih modnih dodataka istaknuo se vrlo decentan nakit i ručni sat te još jedan klasik ženske garderobe - sunčane naočale brenda Ray-Ban.

U galeriji provjerite kakve Adidas tenisice vole nositi slavne dame, a zatim pogledajte 15 modela bijelih tenisica iz novih kolekcija.

Istražite i ponudu plisiranih suknji koje će sjajno pristajati uz tenisice:
Plisirane suknje: 10 modela s kojima ovo proljeće ne možete pogriješiti Zara, 299,90 kn C&A, 17,90 eura (132,87 kn) Topshop, 39 funti (337,29 kn) +7 s.Oliver, 49,99 eura (371,69 kn)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju