Ankete i istraživanja po pitanju muškarcima omiljenih dijelova i oblika ženskog tijela neiscrpna su tematika koju unatoč rušenju uvriježenih stereotipa sve rjeđe intrigira javnost. Obrnuta situaciju u kojoj su muškarci objekti promatranja i ocjena izaziva pak salve zanimanja kako kod ženske tako i kod muške populacije. Najnoviju pitalicu proveo je portal Woman's Health, a rezultati su razotkrili ženama najprivlačnije muške atribute


1. V – linija

Atletska građa u kojoj je gornji dio tijela naglašen s istaknutim čvrstim torzom kotira kao najpoželjniji dio tijela za kojim žene gube pamet. Njedra prsa i uzdignuta ramena ženama predstavljaju simbol snage i muškosti.

>>Otkrivamo zašto žene luduju za 'širokobradim' muškarcima

2. Vene na rukama
Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je naprosto neodoljiva. Ona ostavlja dojam snažnog muškarca koji će svojoj partnerici omogućiti sigurnost.

3. Široka čeljust
Muškarci šireg lica i naglašene čeljusti 'magnet' su za žene. Dominantni dijelovi lica odraz su muževnost, a ženski interes za njime znanstvenici opisuju kao prirodni nagon.

4. Dugačka kosa
Muškarci dugačkih vlasi obilježili su povijest, kosa je karakterizirala moć i snagu nekada kraljeva i ratnika, donedavno isključivo rokera i bajkera, a danas glumačkih i pjevačkih faca. Povratak trenda dugokosih dovoljan je odgovor na pitanje ženama obožavanog aduta.

5. Pune sočne usne
Senzualnost  punih usana ženama je izuzetno primamljiva, takav oblik udovoljava potrebu za damama bitnim maženjem i poljupcima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju