Gdje je Maja Šuput, tu je zagarantirano najbolja zabava, ali i odjevne kombinacije koje su uvijek zanimljive i vrijedne spomena. Ovoga puta oduševila je u potpuno crnom izdanju.

Galerija Maja Šuput oduševila je u potpuno crnoj kombinaciji Maja Šuput na koncertu u Podstrani Maja Šuput na koncertu u Podstrani +2 Maja Šuput na koncertu u Podstrani

Odlično raspoložena pjevačica nastupila je u Podstrani na proslavi sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika te općine, a osim dobre atmosfere, servirala je još jedno modno izdanje za pamćenje.

Maja Šuput zablistala je u kratkim kožnim hlačama idealnima za skakanje i pjevanje na pozornici do dugo u noć, a upotpunila ih je crnim uskim crop topom brenda Patrizia Pepe i vrlo visokim crnim čizmama koje su sezale do pola bedara, a imale su i vrtoglavo visoke potpetice.

Maja Šuput na koncertu u Podstrani Maja Šuput na koncertu u Podstrani (Foto: Pixsell/Ivo Čagalj)

Na početku večeri vedra je pjevačica bila zaogrnuta i crnom jaknicom s resicama, a kada je atmosfera postala zagrijanija, skinula ju je te tako svoju crnu party kombinaciju pokazala u punom sjaju.

Maja Šuput na koncertu u Podstrani Maja Šuput na koncertu u Podstrani (Foto: Pixsell/Ivo Čagalj)

Remen i srebrni i zlatni nakit bili su sasvim dovoljni za zaokruživanje ovog koncertnog izdanja. Inače navikli na njezine kombinacije i haljine koje izgledaju poput partyja, ovoga smo puta vidjeli da joj i minimalizam odlično stoji. 

Maja Šuput na koncertu u Podstrani Maja Šuput na koncertu u Podstrani (Foto: Pixsell/Ivo Čagalj)

Ovo može samo Maja! Uski kombinezon toliko je blještav da nam trebaju sunčane naočale Maja Šuput Maja Šuput zapjevala je studentima Maja Šuput zapjevala je studentima +1 Maja Šuput u srebrnom šljokičastom kombinezonu

Maja Šuput u mini haljini s koje ništa nije moglo odvući pozornost, čak ni vrtoglavo visoke čizme Maja Šuput u Sisku Maja Šuput u Sisku Maja Šuput u Sisku +2 Maja Šuput u Sisku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju