Maja Šuput nedavno je bila gošća vidoserijala Dreskod, a tema bez koje nije mogao proći veliki intervju s našim stilistom Markom Grubnićem bila je, naravno, moda.

Marko je Majin prijatelj, ali i osoba zadužena za izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti, a jedno od pitanja koje je imao za pjevačicu bilo je da izdvoji najbolju kombinaciju koju je osmislio za nju.

Maji nije dugo trebalo da odgovori na ovo pitanje, a njezin odgovor glasio je - zlatna haljina.

Ta mi je najdraža. Lagana je, ne pegla se, mislim nije da peglam, super mi stoji, objasnila je Maja zašto joj se toliko sviđa ova kreacija.

Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu (Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje / PR)

U spomenutoj haljini pjevačica je blistala na jednom događanju u travnju ove godine.

Radi se o kreaciji čiji se gornji dio pripija uz tijelo, dok izrezi na prednjem dijelu ističu figuru. Donji dio haljine čini suknja do poda koja se blago širi prema dnu, tako da je i kretanje po crvenom tepihu olakšano.

Ova večernja haljina s jednim dugim rukavom istaknula je Majinu ženstvenu siluetu i stajala joj je kao salivena, zbog čega ne čudi da je upravo nju izdvojila kao najdraže izdanje.

Maja je haljinu sparila sa zlatnom torbicom modne kuće Prada te nekoliko decentnih komada nakita, a kosu je podigla u visoku punđu.

Maja Šuput i Marko Grubnić U velikom intervjuu s Markom Grubnićem Maja Šuput iskreno o Bloomu, događaju koji ju je trajno promijenio, ali i haljinama koje najviše (ne) voli

Inače, Maja je u intervjuu progovorila i o Markovim kombinacijama koje su joj manje drage, ali ih ipak odjene. Kao manje draga izdanja izdvojila je sva cvjetna izdanja koja, rekla je, mrzi, zelene kombinacije, za koje joj je drugo trebalo da ih prihvati, i burgundy izdanja.

Na sve cvjetne haljine me nagovorio, rekla je Maja i dodala da joj je sve drugo bilo OK.

Pogledajte kako se Bloom modno uskladio s mamom Majom Šuput u bež kombinaciji Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 1

"Ne pokušavajte ovo doma": Maja Šuput u haljini s dva lica izgleda spektakularno Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini +7 Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju