Pjevačica Maja Šuput obožava putovanja, a nakon radnih blagdana odlučila je s obitelji posjetiti Dubai. Na svom profilu na Instagramu Maja često dijeli detalje iz privatnog života, a ovoga je puta podijelila fotografiju u sjajnoj odjevnoj kombinaciji koja je dobila brojne pohvale u komentarima.

Za večernje uživanje u Gradu Zlata Maja je odjenula haljinu dostojnu crvenog tepiha. Elegantna crna haljina prati siluetu i savršen je izbor za večernje prilike, kao što su svečane večere ili pak vjenčanja i razne druge prilike.

Upravo je to istaknuo i poznati stilist Marko Grubnić u serijalu Dreskod kad je govorio o crnim haljinama.

To je najbolja investicija koju svaka žena može i treba imati u svom ormaru. Nosiva je u apsolutno svim kombinacijama, od dnevnih varijanti, večernjih varijanti, poslovnih prilika, svečanosti. Dakle, crna haljina je nešto što uvijek morate imati u svom ormaru, smatra Marko Grubnić.

Majina haljina posebna je po detalju koji ju je još više razigrao i učio je još svečanijom, a radi se o efektnom ovratniku. Ovratnici na haljinama apsolutni su hit već nekoliko sezona, a nikamo neće pobjeći ni u godini koja je pred nama.

Maja Šuput Maja Šuput u elegantnoj haljini s ovratnikom (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Detalji uvijek čine razliku, a Maja je ovoga puta svoju kombinaciju začinila decentnim zlatnim nakitom te crvenim ružem koji je nepogrešiv izbor u svim prilikama.

Božićna krinolina Maje Šuput koju je najbolje opisati s riječju – spektakl Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 1 +12 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 4

U nastavku pogledajte veliki intervju s Majom Šuput, u kojemu, između ostaloga, izdvaja svoju najdražu haljinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju