Za svadbeni je dan mladenkama bitan svaki pa i najmanji detalj. Tako pored divne haljine, frizure, cipela i besprijekornog make-upa, nipošto ne treba zaboraviti ni nokte.

Galerija Nokti bisernog sjaja Suptilni detalji osvježit će prirodnu manikuru Nježni tonovi oni su za koje se mladenke najčešće odlučuju +3 Nokti oslikani cvjetnim motivima

Lijepo manikirani nokti tijekom svadbenog su dana itekako važni i vidljivi – ruke su glavne zvijezde koje drže partnera za ruku, tijekom zavjeta se na njih stavlja prsten, a svaki buket izgleda još ljepše u paru s elegantno uređenim noktima.

Najčešći izbor mladenki neutralni su nokti, pastelnih nijansa i sa suptilnim ukrasima, osim što se takva manikura odlično uklapa u cijelu priču vjenčanja i atmosfere tog svečanog dana, zapravo je i vrlo praktična.

Naime, pastelni i svjetliji tonovi duže će izdržati sva uzbuđenja koja sa sobom nosi svadbeni dan i čak i ako se manikura malo i ošteti, puno će se teže primijetiti, a ponekad uopće neće.

Neovisno o tome želite li se držati potpune klasike ili ju ipak malo razigrati zanimljivim detaljima, donosimo vam šest najljepših ideja za manikuru koja će savršeno upotpuniti i zaokružiti vaš vjenčani izgled.

Nude nijanse

Najsigurniji izbor za sve prigode pa tako i za vjenčanja je manikura u boji kože – lijepa, elegantna, odmjerena i definitivno najpouzdanija ako se malo i ošteti. Na lijepo oblikovan noktima izgledat će prirodno, a opet dovoljno profinjeno.

Nude nijanse najsigurniji su izbor Nude nijanse najsigurniji su izbor (Foto: Shutterstock)

Prirodni nokti s ukrasima

Nokti premazani samo bezbojnim lakom za nokte možda na prvu djeluju kao prejednostavan i nedovoljno upečatljiv odabir, ali ako im dodate neke suptilne, ali efektne detalje poput malih bisera, jedne šljokice ili srebrnog kamenčića, dobit ćete spoj s kojim nećete pogriješiti.

Suptilni detalji osvježit će prirodnu manikuru Suptilni detalji osvježit će prirodnu manikuru (Foto: Shutterstock)

Peach fuzz

Hit boja 2024. godine nije ušla na velika vrata samo u interijere i modu, već se ušuljala i u trendove manikure. Malo odvažnija i neočekivanija, a opet dovoljno neutralna i prilagodljiva, ova će nijansa biti lijep odmak od nude klasike.

Peach fuzz nijansa osvojila je i nokte Peach fuzz nijansa osvojila je i nokte (Foto: Shutterstock)

Biserni sjaj

Nokti bijele boje s bisernim odsjajem pretvorit će vas u pravu kraljicu, predivno će se presijavati na danjem svjetlu i tako još više istaknuti ljepotu vaših ruku i vjenčanog buketa.

Nokti bisernog sjaja Nokti bisernog sjaja (Foto: Shutterstock)

Oslikano cvijeće

Nokti prirodnog sjaja ukrašeni oslikanim cvjetovima jako su lijep i romantičan izbor. Dovoljno se na jednom ili dvama noktima na svakoj ruci odlučiti za cvijet koji vam je posebno drag ili se pak nalazi u vašemu buketu. Izgledat će svježe, zanimljivo, razigrano i elegantno.

Nokti oslikani cvjetnim motivima Nokti oslikani cvjetnim motivima (Foto: Shutterstock)

Klasična francuska manikura s ukrasima

Francuska manikura nikada neće izaći iz mode, jedino se može malo nadograđivati i mijenjati. Za vjenčanje ju možete nadopuniti oslikanim detaljima – cvjetnim ili apstraktnim ili ukrasima poput bisera. Dovoljno je istaknuti jedan nokat na svakoj ruci i vaša će klasična manikura dobiti novi i svečaniji sjaj.

  Francuska manikura nikad neće izaći iz mode Francuska manikura nikad neće izaći iz mode (Foto: Shutterstock)

Deset trendova za najljepše nokte u 2024.godini Kromirani sjaj dat će posebnu notu Pastelni tonovi lako se uklapaju Naši će nokti također u novoj godini doživjeti promjene +7 Klasični crni lak na kratkim četvrtastim noktima

20 dokaza da je ružičasta manikura uvijek pun pogodak Ružičasta manikura Ružičaste manikure Ružičaste manikure +7 Ružičaste manikure

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju