Marks & Spencer jedan je od najvećih i najpopularnijih maloprodajnih lanaca odjeće i hrane u Velikoj Britaniji.

Zahvaljujući širokom asortimanu donjeg rublja, a posebice udobnih push-up grudnjaka, Britankama je Marks &Spencer omiljeno mjesto za kupovinu intimnog rubnja.

Ne čudi stoga što su se mnoge dame u toj zemlji razveselile kad su čule da ta tvrtka izbacuje na tržište proizvod za oblikovanje i podizanje stražnjice.

Napravit ćemo za stražnjice ono što već godinama radimo za grudi, izjavila je Soozie Jenkinson, glavna dizajnerica intimnog rublja u ovom maloprodajnom lancu za DailyMail.

Izgledaju poput biciklističkih hlačica

Soozie Jenkinson je najavila ženske bokserice dužih nogavica koje izgledaju poput biciklističkih hlačica, a koje obuhvaćaju dva konveksna jastučića na predjelu stražnjice te tako vizualno povećavaju ovaj dio tijela.

Jastučići su po želji uklonjivi, a bit će dostupni u trgovinama i na webshopu Marks & Spencera od svibnja ove godine. Najbolje od svega? Prodavat će se po cijeni od "tek" 15 funti, odnosno oko 18 eura.

Marks & Spencer najavio je novo rublje za oblikovanje stražnjice, a cijena će mu biti 15 funti Marks & Spencer najavio je novo rublje za oblikovanje stražnjice, a cijena će mu biti 15 funti (Foto: Marks & Spencer)

Iako ovo nije prvi takav komad za oblikovanje stražnjice na svjetskom tržištu – u svojoj ponudi sličan proizvod ima Skims Kim Kardashian, ali i tvrtka Spanx – on je dva do tri puta jeftiniji od spomenute konkurencije.

"Novi" ideali ljepote

Imali smo zahtjeve i od britanskih i od međunarodnih kupaca za kreiranje ovog proizvoda, priznala je gospoda Jenkinson medijima, a koja ga naziva kratkim hlačicama za povećavanje stražnjice.

Ideal ženske ljepote znatno se promijenio u posljednjih desetak godina, čemu je djelomično doprinijela i popularnost Kim Kardashian. Umjesto krhkih ženskih figura sve češće se slave tijela zaobljenijih oblina po uzoru na poduzetnicu i zvijezdu reality TV-a.

Da su veće stražnjice uistinu u modi svjedoče i podaci Međunarodnog društva za estetsku plastičnu kirurgiju. U 2021. godini, primjerice, 400.000 žena diljem svijeta podvrgnulo se brazilian butt liftu – operativnoj metodi povećavanja stražnjice što je porast od čak 20 posto u odnosu na 2017. godinu.

Stražnjicu možete znatno oblikovati i vježbom. Što se dogodi kada svaki dan napravite 100 čučnjeva – otkrijte ovdje.

10 dokaza da slavne žene nemaju tako savršena tijela kao što se čini Rublje za oblikovanje tijela nosi i Jennifer Lopez Jessica Chastain Sara Blakely osnivačica je tvrtke Spanx i rado nosi to rublje za oblikovanje tijela +6 Kelly Osbourne

Prikladno ili ne? Slavne žene koje su zaboravile odjenuti suknju i hlače na crvenom tepihu Nošenje bodija bez suknje ili hlača sve je veći hit na holivudskim crvenim tepisima Kendall Jenner u bodiju Marca Jacobsa na Met Gali 2023. Emma Corrin na festivalu u Torontu 2022. u Miu Miu bodiju +6 Gabrielle Union u prozirnoj haljini Burca Akyola ispod koje se nazirao bodi, na filmskom festvalu 2023.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju