Meghan Markle i princ Harry u nedjelju su bili domaćini dobrotvorne polo utakmice u Santa Barbari, u znak podrške lokalnim dobrotvornim organizacijama.

Galerija Meghan Markle na polo utakmici Meghan Markle na polo utakmici Meghan Markle na polo utakmici - 5 +1 Meghan Markle na polo utakmici

Princ Harry igrao je polo sa svojim timom Las Padres, a nakon što su osvojili memorijalni kup trofej im je uručila dobro raspoložena Meghan Markle koja je svom suprugu prilikom uručivanja nagrade dala i poljubac koji su ovjekovječile kamere.

Meghan Markle na polo utakmici Meghan Markle na polo utakmici (Foto: Profimedia)

Događaj koji je bio otvoren za javnost bio je u potpunosti rasprodan, a Meghan Markle dobila je glasnu podršku publike kada se popela na pozornicu.

Vojvotkinja od Sussexa za ovu je prigodu izabrala crno bijelu kombinaciju.

Crnu bluzu na sitne bijele točkice sparila je s bijelim kratkim hlačama širokih nogavica koje i omiljena ljetna boja i lepršavi kroj zbog kojeg su posebno udobne čini savršenim ljetnim odjevnim komadom.

Dio kombinacije bili su i crni remen brenda Khaite te crne cipele na visoku tanku potpeticu u kojima je vojvotkinja hodala bez problema čak i na travnatoj površini. Na glavi je imala u ovakvim prigodama nezaobilazan crni šešir širokog oboda.

Slika nije dostupna Kako su izgledale poznate princeze i vojvotkinje prije nego što su ušle u kraljevsku obitelj?

Izgled je upotpunila kosom oblikovanom u valove, crvenim ružem za usne i velikim sunčanim naočalama.

Meghan Markle na polo utakmici Meghan Markle na polo utakmici (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju