Američka prva dama Melania Trump iz vojne baze u Marylandu uputila se na svoju prvu samostalnu službenu turneju.

Galerija Melania Trump Melania se uputila na prvu samostalnu službenu turneju Štikle Manoloa Blahnika +0 Melania u vojnoj bazi u Marylandu

Tjedan dana provest će u Africi bez supruga Donalda, a u sklopu turneje posjetit će Ganu, Malavi, Keniju i Egipat.

Dobro raspoložena Melania ukrcala se u vojni avion odjevena u smeđu kombinaciju. Ispod balonera od velura nazirala se kožnata smeđa suknja koju je prva dama nosila u veljači prilikom posjeta američkoj saveznoj državi Ohio.

Kada je u pitanju obuća, ostala je vjerna štiklama. Odabrala je model Manoloa Blahnika s vrtoglavo visokom potpeticom i leopard-uzorkom.

Štikle Manoloa Blahnika Štikle Manoloa Blahnika (Foto: AFP)

Ovakve štikle nekada je bilo nezamislivo vidjeti na prvim damama koje su bez iznimke birale samo neutralne uzorke, a za životinjski "print" u njihovim ormarima nije bilo mjesta.

Tako se Hillary Clinton tek nakon prestanka dužnosti prve dame u svibnju 2001. godine pojavila na Met Gali u haljini s leopardovim uzorkom, što se tada smatralo presedanom.

Laura Bush nikada na službenim događanjima nije viđena u takvoj odjeći, a jedino se Michelle Obama usudila povremeno nositi odjevne komade sa životinjskim uzorkom tijekom dva mandata svog supruga Baracka.

Upravo zahvaljujući njezinoj modnoj odvažnosti Melania danas bez problema korača u štiklama za koje bi nekada sigurno dobila "ukor" od dežurnih dušobrižnika.

Melania se uputila na prvu samostalnu službenu turneju Melania se uputila na prvu samostalnu službenu turneju (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju