Da jedan pogrešan odabir kroja može narušiti figuru i učini je posve neprivlačnom dokazao je prizor tijela glumice Jennifer Garner zbog kojega bi njezinu neopterećenost izgledom lako mogli svrstati u nebrigu o tijelu. No mama troje mališana osim redovitim odlaskom na trening u suprotno nas je uvjerila svojim izgledom u tajicama koje su istaknule ženstvena bedra bolje negoli bi to učinio i najinovativniji kroj traperica

Simpatična glumica Jennifer Garner svoju je karijeru stavila na čekanje i okrenuta kćerima Violet i Seraphini, te jednogodišnjem sinčiću Samuelu postala još draža ženskoj publici.

>>Tajice: 10 ludih modela od 60 do 350 kuna

Svakodnevan život majke posve je očigledan i u njezinom stilu oblačenja u kojem prevladavaju komotni krojevi traperica i običnih vesti. Takav duet odabrala je i nakon šetnje s djecom i iznenadila prizorom u širokom kroju traperica koje su pojele figuru i učinile je neprivlačnom, no mogući 'zlobni' komentar Jennifer je demantirala samo jednim presvlačenjem.

>>Jennifer Garner: Tko je zaslužan za ovakvo tijelo?

Loše traperice zamijenile su tajice, omiljen joj komad za sat rekreacije koje su ispravile sva prethodna nagađanja i otkrile zategnuta i ženstvena bedra koja ne žude za isticanjem na koje smo naviknuli od zvijezda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju