Traperice su neizostavan dio garderobe. One nadilaze trendove i godišnja doba, a izmjenjuju se jedino modeli na vrhu liste najpopularnijih traperica.

Galerija Jennifer Lopez u vrećastim trapericama Uske trapezaste traperice bit će veliki hit Nosit će se i isprani modeli +1 Podvrnute traperice

I u 2024. godini traperice će biti omiljeni odjevni komad, a modeli koje donosimo u nastavku bit će omiljeni i čest prizor na gradskim ulicama.

Četiri modela traperica koja će dominirati u 2024. godini:

1. Baggy traperice

Već godinama široki modeli traperica imaju svoje mjestu u mnogim ormarima, a njihova popularnost neće se smanjiti ni u godini pred nama. Spoj udobnog pletiva i široko krojenih, udobnih traperica ima hrpu obožavateljica, među kojima je i Jennfer Lopez.

Jennifer Lopez u vrećastim trapericama Jennifer Lopez u vrećastim trapericama (Foto: Profimedia)

2. Uske blago trapezaste traperice

Ovaj model, ako se pita zaljubljenice u modu, izgleda posebno sjajno u kombinaciji sa sakoima ili kratkim jaknicama i cipelama na špic, ali i sve druge opcije dolaze u obzir.

Uske trapezaste traperice bit će veliki hit Uske trapezaste traperice bit će veliki hit (Foto: Shutterstock)

3. Isprane traperice

Bez obzira na to volite li više crni ili sivi traper ili pak plave opcije, ove godine posebno će popularni biti isprani modeli. Crne i sive traperice prema riječima modnih znalaca izdanjima donose dozu dotjeranosti, a njihov je veliki plus taj da se odlično slažu s neutralnim i svijetlim nijansama. 

Nosit će se i isprani modeli Nosit će se i isprani modeli (Foto: Shutterstock)

4. Podvrnute traperice

Traperice s podvrnutim rubom tu su da vam pomognu da svoje kombinacije na jednostavan način učinite zanimljivijima.

Podvrnute traperice Podvrnute traperice (Foto: Shutterstock)

Anica Kovač u čizmama koje sve manje žena nosi uz traperice - kako ih vi kombinirate? Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Anica Kovač na zagrebačkoj špici Anica Kovač na zagrebačkoj špici +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici

Lijepa Šibenčanka izgleda baš moćno u obožavanoj street style kombinaciji Šibensko street style izdanje Šibensko street style izdanje Efektni dodacii poput remena kombinacije čine još boljima +0 Tenisice su idealan odabir za ležerne prigode
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju