Na početku bilo kakve promjene ili nove sezone, često ne osjetimo oduševljenje odjećom koja se nalazi u našem ormaru. Obično odmah počnemo razmišljati što sve trebamo kupiti za razdoblje pred nama.

Međutim, istina je da u svojem ormaru vjerojatno imate fantastične, često zaboravljene komade, s kojima se mogu slagati sjajne modne kombinacije.

Samo morate napraviti inventuru svojeg ormara nakon koje ćete vjerojatno shvatiti da se u njemu krije dovoljno modnih klasika koji se s razlogom nose godinama, a koji su stvoreni za slaganje kombinacija za sve prigode.

Kako bismo vam i mi ponudili dozu modne inspiracije, u nastavku smo izdvojili modne kombinacije za koje sve potrebno vjerojatno već imate u ormaru, a zbog kojih ćete se ponovo zaljubiti u svoju garderobu.

1. Neutralno na neutralno

Neutralna izdanja uvijek su popularna među zaljubljenicama u klasiku, a u 2024. bit će i veliki modni trend. Prisjetite se svih bež, sivih i drugh komada u neutralnim nijansama i složite kombinaciju koja sa sobom donosi i dozu elegancije.

2. Dugi kaput + kratka haljina/suknja

Kontrast između dugog kaputa i kratkih komada zaslužan je za izdanje koje će uvijek izgledati šik. Ista logika vrijedi i obrnuto.

3. Prugasto pletivo + hlače širokih nogavica

Prugasti džemper je modni klasik koji izgleda efektno u raznim kombinacijama. Primjerice, možete ga nositi uz plave traperice ili krem hlače širokih nogavica. Svaka opcija je nepogrešiva.

4. Spoj bogatih zemljanih nijansi

Maslinasti kaput, smeđa torba i tamnoplave hlače - ovo je samo jedan potencijalni spoj divnih boja koje će vam osigurati odličan izgled. Samo se morate prisjetiti prekrasnih komada iz ormara u ovim tonovima.

5. Plava košulja + suknja od trapera

Plava košulja i traperice savršen su spoj. To je možda još jedna jednostavna opcija na koju ste zaboravili. Međutim, plava košulja i suknja od trapera izgledaju jednako fantastično, a s obzirom na popularnost suknji od trapera velika je vjerojatnost da ste je i sami u nekom trenutku dodali u ormar.

6. Tamne boje + svijetla torbica

Ako u zimskim mjesecima ne izlazite iz tamnih boja, postoje koraci pomoću kojih ih možete osvježiti. Primjerice, svijetla torbica učinit će sjajne stvari za jedno takvo izdanje.

7. Sako + košulja + majica + traperice

I za kraj smo ostavili omiljenu modnu kombinaciju koja će uvijek izgledati dobro. Donji dio čine nepogrešive traperice, dok se gore možete poigrati sa slojevima. Majica, raskopčana košulja i sako učinit će dobar posao.

  Kako složiti street style kombinaciju za koju ćete dobivati samo komplimente? Kombinacije s trapericama na zagrebačkoj špici Nosite boje Gradite svoju modnu kapsulu +2 Statement čizme na zagrebačkoj špici

Pet kombinacija za svaki dan u kojima želimo provesti hladni siječanj Pleteni kompleti su sjajna opcija za zimu Pleteni set + visoke čizme + velika torba Kaput midi dužine + džemper + finjak hlače + tenisice +2 Podstavljena jakna + suknja od trapera + ravne čizme + torba s kratkom ručkom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju