Postoji mnogo načina ukrašavanja uskrsnh pisanica, a većina njih uključuje neki tip bojenja.

Galerija Flomaster jaja Flomaster jaja Flomaster jaja +6 Preslatka jaja sa smajlićima

Naravno, jaja možemo ukrasiti i bez boja, a za ovu jednostavnu metodu kojom dobivamo efektne pisanice trebat će vam samo jedan flomaster.

Njime na kuhanim jajima ili pak na praznim ispuhanim jednostavno možete nacrtati preslatka lica koja će donijeti posebnu radost na uskršnji stol. 

Flomaster jaja Jaja možete i ispuhati, a otvore ukrasiti flomasterom (Foto: Living4media)

Na primjer, to mogu biti lica zečića ili obični smajlići. Ne zamarajte se previše svojim crtačkim vještinama jer je uistinu jednostavno nacrtati ova lica, a u to se možete uvjeriti na primjerima iz naše galerije. Ovisno o tome kakve obrise želite, odaberite tanji ili deblji flomaster.

Kako bi pisanice bile što efektnije proprečujemo da koristite bijela jaja. Možete ih takve kupiti, ali isto tako jednostavno možete jaja izbjeliti s octom.

Flomaster jaja Pisanice možete ukrasiti i flomasterom (Foto: Living4media)

Naravno, ako želite biti kreativniji, ove pisanice po želji možete dodatno ukrašavati, ali i ovako jednostavne bit će uistinu upečatljiv ukras.

Flomaster jaja - 5 Flomaster jaja - 5 (Foto: Living4media)

U nastavku provjerite kako još možete ukrasiti jaja za uskrsne blagdane.

Ljuske luka najčešći su sastojak prilikom prirodnog bojanja pisanica Sedam prirodnih boja uz koje će svaka pisanica biti posebna Bojanje jaja s krep papirom Isprobajte zabavni način bojenja jaja krep-papirom Pastelno- zlatna uskrsna jaja na tri načina Tri ideje za ukrašavanje najposebnijih pisanica u košarici Preslatki uskrsni zečevi u nekoliko koraka Izradite uskrsne zečiće koji će biti idealan ukras ili poklon Izradite pisanice u obliku zečeka s papirnatim ušima - 3 Uskrsne dekoracije: Izradite zečiće od pisanica u tri jednostavna koraka Pisanice ukrašene pucketavom folijom Točkaste pisanice: Jednostavna i zabavna metoda ukrašavanja s pucketavom folijom Popucana jaja Popucana jaja učinit će uskrsni doručak najzanimljivijim do sada

Sretan Uskrs!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju